EZO

Ez a három csillagjegy bárkit meghódít az ágyban is

Előttük nincs akadály, ha valakire kivetik a hálójukat és szeretnék megszerezni, tutira sikerül nekik. Kik ők?

Létezik néhány ellenállhatatlan csillagjegy, akiknek senki nem tud nemet mondani. Csábítóak és vonzerejük határtalan. Ez a 3 csillagjegy ha kiszemel magának valakit, akkor bizony meg is szerzi. Magadra ismersz?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ellenállhatatlan csillagjegyek

Csillagjegyek Fotó: Shutterstock

Oroszlán

Apró erőfeszítésre sincs szüksége az Oroszlánnak, hiszen fantasztikus kisugárzásával vonzza az embereket. Bár szinte mindig kitűnik a többiek közül, nem él vissza a hatalmával. Úgy vadássza le „áldozatát”, hogy tiszteletet és alázatot is mutat közben. Fenséges megjelenése segíti, hogy bármi áron megszerezze azt, akire vágyik. Van közöttük olyan is, aki annyira egyedi és játékos, hogy ezzel varázsolja el a kiszemelt partnert. Nehéz neki ellenállni. Szereti a szépet a partnerében, nagyon ügyesen udvarol. Vonzó egyéniség, szexuális kisugárzásáról ne is beszéljünk!

Bak

Hatalmas kitartása és nyughatatlansága hajtja a Bakot. Minden férfit képes levenni a lábáról, ha megtalálja a hozzá vezető utat. Nem adja fel, és tesz is érte. Ha a kezei közé kerül valaki, akkor annyi neki. Amint látja maga előtt a célját, ahogy a munkában, úgy a magánéletben is sikeres lehet. Bár nem a szerelem nagy mestere, de ettől még megszerzi azt, aki kell. Képes a vágyott partnerért harcba is menni! Egy biztos, érdeklődése mindig komoly, kérdés persze, mik a szándékai. Komoly párkapcsolat vagy komoly szerető! Ezt az elején nem tudja senki. De, ha rákérdezel, egyenes választ fog adni.

Halak

Nyitottsága olyan nyilvánvaló, oly édes, hogy ez mások számára szinte felhívás egy keringőre. Könnyen kapcsolódik, és hozzá is szívesen kapcsolódnak. A legkisebb erőfeszítés nélkül vonzódik hozzá bárki, így nem csoda, ha ő is rajta van az ellenállhatatlanok listáján. Optimizmusa kisugárzó, képes áramolni az érzéseivel. Magával ragadja társát, szerelmét, pozitív hozzáállása mindenen átsegíti. Különleges csábító ereje van. Nem nézegeti a telefonját, ki mikor keresi meg. Mindig van, aki figyelmet szentel rá. Ha a közelébe kerül az ember, nehezen engedi el. Elragadóan bájos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?