EZO

Ez a 3 csillagjegy menekül a romantikától

Ez a három csillagjegy nem éppen túl romantikus alkat, ne őket hívd meg gyertyafényes vacsorára! Egyszerűen kimenekülnének a helyzetből.

Szeretnéd megtudni, melyik csillagjegy menekül a romantikától? Akadnak olyan emberek, akik vagy nem kedvelik, vagy egyszerűen pánikszerűen elmenekülnek egy romantikus randevútól vagy estétől. Mindezt leszámítva fantasztikus személyiségek, de olyan, minhta valami hiba lenne a rendszerükben. Te közöttük vagy?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: shutterstock

Kos

Az egyik legerősebb jegy a Kos, sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A szerelem terén viszont már kevésbé mozog otthonosan, főleg ha a romantikáról van szó. Bár elég céltudatosan nézi ki áldozatát, és kiváló szexuális partner és szerető, de ne vigyél neki virágot az első randevúra. Nem fogja értékelni. Őszintén vállalja azt, hogy nem a romantika az erőssége. Nem fogja a párja kedvéért megjátszani, hogy élvezi a rózsaszín jeleneteket. Sőt, nyersen meg is mondja, hogy ezt tőle senki ne is várja. Mégis fontos számára a párkapcsolat.

Ikrek

Profin flörtöl és kommunikál az Ikrek. Szellemes, humoros, ő a szuper dumás, aki levesz mindenkit a lábadról. Teljesen tisztában van azzal, hogy helye van az életben a romantikának, de nagyon nem az ő asztala. Ő az igazi pillanatgyilkos. Sokszor ezt humorosan teszi, vagy cinikusan. Izgalmas vele a randevú, mert szórakoztató, de soha nem romantikus. Roppant bölcs és tájékozott, minden érdekli az Ikrek jegy szülötteit. Ha nem a romantika számodra a legfontosabb, akkor tuti elbűvöl majd téged is. Ne próbálozz azzal, hogy megváltoztatod, mert elmenekül előled!

Vízöntő

A romantika olyan mélyen van elásva a Vízöntőben, hogy nincs olyan ember, aki ezt megtalálja benne. Valahová egy apró kis dobozba zárta el profi módon. Rendkívül intelligens, és szuper személyiség, ha erzelmes dolgokról van szó, sokszor nem tud vele mit kezdeni. Ne szervezz neki nagy meglepetés szülinapot, mert teljesen pánikba eshet. Szabadságérzete és függetlensége nagyon fontos számára. Ne akard megkötni. Igazi jó barát, jó szerető, de a romantikát ne erőltesd. Sokszor azért lép ki kapcsolatokból, mert a partnere ezt érőlteti. Ne tedd! A Vízöntő igazi menekülőművész!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?