EZO

A számok megmutatják: Ezért lesz különleges számodra 2017!

A számmisztika szerint a következő év segít majd abban, hogy összehangold az eddig bizonytalan céljaid és meglásd az utadban álló akadályokat.

2017 az újrakezdés éve lesz! Magában hordozza a megújulás lehetőségét, és azt, hogy az idei évben lezárt dolgaidat végleg elengedd. 

               2+0+1+7=10 = 1 

Az 1-es szám mindig a tiszta lapot, az újrakezdést jelképezi és biztos lehetsz benne, hogy nem egy átlagos időszak kezdete, mivel a Nap száma. A megtisztulás, a megújulás lehetőségét hordozza magában,  ami elengedhetetlen mindenki életében, és hozzásegít egy vidámabb és boldogabb élethez.

Használd ki a bolygók adta lehetőségeket és mindenben szárnyalni fogsz. Lelki elakadásaid hátrahagyva nagy lépésekben leszel képes fejlődni, de karriered területén is légy nyitott a pozitív változásokra.

Ez az új év segíteni fog, hogy összehangold az eddig bizonytalan céljaid és meglásd az utadban álló akadályokat.

Bízz magadban, és 2017-ben meg fogod találni azokat a konkrét eseményeket, amelyek új lehetőségeket, távaltokat nyitnak számodra és azt, hogy még tudatosabban, előrelátóbban éld az életed.

Itt lesz a nagy lehetőség, hogy változtass eddigi rossz szokásaidon, a megszokáson és eldobd azokat a béklyókat, amelyek visszahúztak. Akkor lehetsz biztos, hogy sikeresen zártál egy kilencéves időintervallumot, ha a következőben már tudatosabban leszel képes irányítani a mindennapjaid, és tanulsz a múltból.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?