EZO

A horoszkópod elárulja, mitől borulsz ki teljesen

A világ tele van stresszhelyzetekkel. Van, amire érzékenyebben reagálunk közülük, másokat viszont észre sem veszünk. Akár a csillagjegyünkön is múlhat, mitől borulunk ki.
  • Szerző: Ripost

Kos: a lassan közlekedők

A gyorsan döntő, és mindig rohanó Kosnak semmi nem idegesítőbb a lassú járókelőknél, vagy a forgalomban előttük tötyörgő vasárnapi sofőröknél.

Bika: a lemondott programok

A Bikák a stabilitás mintaképei. Így aztán, amikor sms-t kapnak a barátnőjüktől, aki egy nátha miatt lemondja a közös programot (miközben valószínűleg semmi baja, csak nincs kedve elmenni), megrendül a bizalmuk a világban.

Ikrek: a vélemény nélküli emberek

Az Ikrek jegyűek lételeme a kommunikáció. Egy jó beszélgetéshez pedig érdekes nézőpontok és vélemények szükségesek – ha ez nincs, befullad a beszélgetés, az Ikrek jegyű ember pedig elunja magát.

Rák: szinte minden

A Rák a horoszkóp legóvatosabb jegye, akinél mindig van papír zsebkendő, pótharisnya és ragtapasz. Épp ezért bármilyen váratlan esemény képes kiakasztani.

Oroszlán: a társaság másik középpontja

Az Oroszlánok szeretik, ha körülrajongják őket – épp ezért nem veszik jó néven, ha más is magára tudja vonni a társaság figyelmét. Különösen, ha az illető nagyobb rivaldafényt kap, mint ők.

Szűz: a tisztázatlan hatáskörök

A Szüzek számára nincs olyan, hogy „majd kialakul”, vagy „meglátjuk, mi lesz”. Ilyenkor általában az a dolog vége, hogy ők végzik el az egész munkát, bár ilyenkor is tökéletesen dolgoznak.

Mérleg: a döntési kényszer

A Mérlegek, ahogy a jegyük neve is mutatja, mindent gondosan mérlegelnek, mielőtt döntést hoznak. Ha döntési kényszerbe kerülnek, attól leblokkolnak.

Skorpió: amikor bizalmukba avatnak valakit

A Skorpió jegyűek általában titokzatosak és zárkózottak, nehéz a bizalmukba férkőzni. Épp ezért kemény próbatétel számukra, amikor először mondanak el valami bizalmasat egy barátjuknak.

Nyilas: a dresszkód

A Nyilasoknak jó a stílusérzékük, de a szabadságukhoz minden körülmények között ragaszkodnak. Szívesen felveszik az estélyi ruhát, de ha ez az előírás, akkor máris vágyni kezdenek a kényelmes, szakadt farmerjuk után.

Bak: ha nincs dresszkód

A Bak jegyűeknek világos szabályokra van szükségük. Ha nincs szabály, akkor hogyan tudnák megmondani, hogy jól csinálták-e? (Egyébként mindig jól csinálják.)

Vízöntő: más véleményvezérek

A Vízöntő jegyűek általában biztosak a véleményükben, így körömszakadtáig kiállnak mellette, akár a rugalmatlanság bélyegét is vállalva. Számukra a lehető legrosszabb konstelláció, ha van a társaságban még egy ilyen rugalmatlan véleményvezér, akinek ráadásul más a véleménye.

Halak: a stresszes emberek

A Halak jegyűek az empátia bajnokai, akik észrevétlenül átveszik mások hangulatát. Épp ezért stresszes, kimerült emberek társaságában ők is stresszesnek és kimerültnek fogják érezni magukat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?