EZO

A horoszkópod elárulja, mitől borulsz ki teljesen

A világ tele van stresszhelyzetekkel. Van, amire érzékenyebben reagálunk közülük, másokat viszont észre sem veszünk. Akár a csillagjegyünkön is múlhat, mitől borulunk ki.
  • Szerző: Ripost

Kos: a lassan közlekedők

A gyorsan döntő, és mindig rohanó Kosnak semmi nem idegesítőbb a lassú járókelőknél, vagy a forgalomban előttük tötyörgő vasárnapi sofőröknél.

Bika: a lemondott programok

A Bikák a stabilitás mintaképei. Így aztán, amikor sms-t kapnak a barátnőjüktől, aki egy nátha miatt lemondja a közös programot (miközben valószínűleg semmi baja, csak nincs kedve elmenni), megrendül a bizalmuk a világban.

Ikrek: a vélemény nélküli emberek

Az Ikrek jegyűek lételeme a kommunikáció. Egy jó beszélgetéshez pedig érdekes nézőpontok és vélemények szükségesek – ha ez nincs, befullad a beszélgetés, az Ikrek jegyű ember pedig elunja magát.

Rák: szinte minden

A Rák a horoszkóp legóvatosabb jegye, akinél mindig van papír zsebkendő, pótharisnya és ragtapasz. Épp ezért bármilyen váratlan esemény képes kiakasztani.

Oroszlán: a társaság másik középpontja

Az Oroszlánok szeretik, ha körülrajongják őket – épp ezért nem veszik jó néven, ha más is magára tudja vonni a társaság figyelmét. Különösen, ha az illető nagyobb rivaldafényt kap, mint ők.

Szűz: a tisztázatlan hatáskörök

A Szüzek számára nincs olyan, hogy „majd kialakul”, vagy „meglátjuk, mi lesz”. Ilyenkor általában az a dolog vége, hogy ők végzik el az egész munkát, bár ilyenkor is tökéletesen dolgoznak.

Mérleg: a döntési kényszer

A Mérlegek, ahogy a jegyük neve is mutatja, mindent gondosan mérlegelnek, mielőtt döntést hoznak. Ha döntési kényszerbe kerülnek, attól leblokkolnak.

Skorpió: amikor bizalmukba avatnak valakit

A Skorpió jegyűek általában titokzatosak és zárkózottak, nehéz a bizalmukba férkőzni. Épp ezért kemény próbatétel számukra, amikor először mondanak el valami bizalmasat egy barátjuknak.

Nyilas: a dresszkód

A Nyilasoknak jó a stílusérzékük, de a szabadságukhoz minden körülmények között ragaszkodnak. Szívesen felveszik az estélyi ruhát, de ha ez az előírás, akkor máris vágyni kezdenek a kényelmes, szakadt farmerjuk után.

Bak: ha nincs dresszkód

A Bak jegyűeknek világos szabályokra van szükségük. Ha nincs szabály, akkor hogyan tudnák megmondani, hogy jól csinálták-e? (Egyébként mindig jól csinálják.)

Vízöntő: más véleményvezérek

A Vízöntő jegyűek általában biztosak a véleményükben, így körömszakadtáig kiállnak mellette, akár a rugalmatlanság bélyegét is vállalva. Számukra a lehető legrosszabb konstelláció, ha van a társaságban még egy ilyen rugalmatlan véleményvezér, akinek ráadásul más a véleménye.

Halak: a stresszes emberek

A Halak jegyűek az empátia bajnokai, akik észrevétlenül átveszik mások hangulatát. Épp ezért stresszes, kimerült emberek társaságában ők is stresszesnek és kimerültnek fogják érezni magukat.

És ezeket olvastad már?