ÉLETMÓDI

Ez a fiatal nő olyat tett az utcán, hogy ledöbbentek körülötte az emberek

Kellemetlen helyzetbe került, de elképesztő módon mászott ki belőle.
  • Szerző: Ripost

Mindenki került már kellemetlen helyzetbe, amikor tűsarkút viselt. Persze szexi és elegáns, ez nem is vitás. De hol a lábat töri fel, hogy megbillen benne a boka - lehetetlen megúszni egy életen át, hogy valamilyen hiba legalább egyszer ne csússzon a gépezetbe.

A kínos szituációk egyik legerősebbje, amikor a vékony sarok beleakad valamilyen csatornarácsba, esetleg a mozgólépcsőbe. Ez történt egy fiatal lánnyal is, a 20 éves Tia-Rae nevű, londoni diákkal, aki egy bulizással töltött éjszaka után pattant ki a taxiból. Szerencsétlenségére éppen belelépve egy csatornarácsba.

Amit ekkor tett, az megállította a hajnali forgalmat, a fotó pedig bejárta viharos sebességgel a fél világot... LAPOZZ!


Tia-Rae legnagyobb pechére mindkét cipőjének sarka mozdulatlanra akadt a rácsok között. Állt, mint a cövek, se előre, se hátra nem tudott mozdulni. És hogy mit csinált a lány? A cipőjét nyilván nem hagyhatta ott, eszközei nem voltak a kiszabadításhoz, így aztán fogta magát, kibújt a lábbeliből, marokra fogta, majd egy nagyot rántott rajta. Ezután pedig hazasétált mezítláb. hogy mit vitt magával? Több, mint különleges látvány... Íme:

És ezeket olvastad már?