ÉLETMÓDI

Ez a bátor, fiatal lány felrobbantotta a netet

Elképesztő sebességgel terjed Jes Portelli fotója a neten. Nem véletlenül...!
  • Szerző: FÁB

Egy 24 éves angol lány, Jes Ortelli fotója néhány nap alatt nagy utat tett meg a közösségi oldalakon. És most, hogy közeledik a bikiniszezon, egyre több nő jön zavarba jön a télen felszedett plusz kilóktól, hisz nem takar már el bennünket a csizma és a nagykabát - ez a kép és üzenet igencsak aktuális.

A lány arra szerette volna felhívni bátor fotójával a figyelmet, hogy senkinek nem kell szégyenkeznie az alakja miatt, mindenki megérdemli, hogy jól érezhesse magát a bőrében.

"Általában nem szoktam fényképeket megosztani magamról - írta Jes a fotója mellé. - Ma viszont, amikor fürdőruhát kerestem az üzletben, az eladólány azt mondta nekem, hogy a hozzám hasonló alkatúak nem nagyon szoktak bikinit viselni. Nos, hadd mondjak én is valamit: boldog vagyok, jól érzem magam a pocakommal és a csíkjaimmal együtt. És lehet, hogy ugyanezt gondolta több, hozzám hasonló lány is, amíg meg nem ölte az eladó az önbizalmát egy hasonló, hülye megjegyzéssel. A magabiztosság és a kisugárzás számít, nem pedig az, hogy hányas méretet hordasz!"

Fotóját néhány nap alatt több ezren osztották meg a Facebookon, és rengeteg hozzászólásban kapott köszönetet azoktól, akik úgy érzik, az ő nevükben szólalt meg és az ő testükért állt ki egy személyben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?