ÉLETMÓDI

Elképesztő lesz az őszi időjárás: nézd meg, mit ígérnek az időjósok

Biztosra vesszük, hogy örülni fogsz annak, amit látsz.

Érdekes nyár végére érkeztünk el. Senki nem számított rá, hogy egy járvány nyomja rá bélyegét szinte teljes eddigi évünkre, ahogyan arra sem, milyen sok dolog megváltozik általa. Sokak számára az idei nyár szinte észrevétlenül telt el, és az is biztos, hogy rengetegen döntöttek úgy, inkább itthon maradnak ezúttal, kihagyva a régóta tervezett külföldi utazást. Hogy a vírus kapcsán mit hoz az ősz, azt egyelőre még a szakemberek sem tudják megjósolni. Az időjárás viszont sok héten át igazán kegyes lesz hozzánk. Mutatjuk, mit ígérnek a meteorológusok!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

instagram

Megszoktuk, hogy augusztus 20. fordulópontot hoz: ilyenkor szokott csökkenni a hőmérséklet, esősre fordulni az idő. Idén másképp alakul, mint ahogyan korábban gondoltuk. A zivataros, augusztus 20-át megelőző napokat melegebb, napsütéses időszak követi, ez pedig kitart még szeptemberben is.

accuweather

Mindenki örülhet, aki kedveli a „vénasszonyok nyarát”: az átlagosnál jóval melegebben indul az idei ősz, tulajdonképpen még nyaralásra is kiváló időszak lesz. Nagy, drasztikus változást pedig a hónap második fele sem tartogat.

accuweather

Mint láthatod, szeptember további részében is remekül lehet majd napfürdőzni, utolsó napjaiban pedig szuper kirándulóidő lesz.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Garden Inspiration New Zealand (@gardenlifenz) által megosztott bejegyzés,

Szerencsére az október sem fog csalódást okozni számunkra. Sokkal inkább kellemes meglepetést. Tovább folytatódik majd a kellemes, enyhe és derült idő, ami tökéletes időszak lesz a szabadtéri programokhoz.

accuweather

A hónap második fele pedig még szinte nyáriasan meleg napokkal is kényeztet majd bennünket.

accuweather

Ami pedig a november illeti: egyelőre úgy tűnik, hogy akkor sem lesz okunk panaszra...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AUTUMN GIRL (@littlegirlinhogwarts) által megosztott bejegyzés,

A mostani előrejelzések ugyan egyelőre csak a hónap első felét merik megbecsülni, abból viszont szerencsére semmilyen aggasztó helyzet nem látszik. A novemberi napok megszokottnak, átlagosnak ígérkeznek. Lesz részünk ekkor már esőben, a nappalok pedig hűvösebbé válnak. Szélsőségek azonban nem fogják elrontani az ősz utolsó heteit.

accuweather

 

És ezeket olvastad már?