ÉLETMÓDI

Durván megalázta az anyós a menyét, felháborodott a net

Hajmeresztő, amit tett a nő...

Nem ritka, hogy közösségi fórumokon osztják meg az emberek egymással kérdéseiket, problémáikat, vagy akár örömüket és büszkeségüket. Pechére így tett egy idősebb hölgy is, aki úgy vélte, igazán elégedett lehet magával. Csakhogy amit kapott, azt nem rakta zsebre.

A magát Brigittenek nevező nő elmesélte, hogy menyével folyamatos vitában állnak a gyerekek nevelése kapcsán. Elmondása szerint nincs különösebb baja fia feleségével, abban viszont egy cseppet sem ért egyet, hogy a két gyerek külön iskolába jár. Szerinte ugyanis a kicsiknek egy közegben lenne a helyük, ráadásul úgy véli, a szülőknek is sokkal praktikusabb lenne, ha nem két külön irányba kellene indulniuk munka után, hogy összeszedjék a suli végén autóval a lurkókat. Ezzel azonban menye nem ért egyet, mert úgy gondolja, és folyton hangoztatja is, hogy fontos a gyerekeknek az önállóság, fontos az is, hogy külön barátaik legyenek, és megtanuljanak egymástól függetlenül beilleszkedni a közösségbe.

Éppen ez az, ami örökös vitapont a két nő között, és úgy tűnik, hosszú ideje, hogy nincs közös nevező, amire jutnának. A brit nagymama tehát gondolt egyet, felvette az iskolákkal a kapcsolatot, kikérdezte a lehetőségekről őket, majd kezdeményezte az egyik iskolában a másik suliba járó gyerek átiratkozását. Egyetlen dologról azonban elfeledkezett akciója közben. Méghozzá arról, hogy természetesen a szülők beleegyezése kell mindehhez, az intézmény pedig fel fogja venni a kapcsolatot az édesanyával.

Most felháborodottan védi az igazát az anyós, és az internettől vár megerősítést arról: ő csupán jót akart tenni, és igazságtalan a menye dühe, mellyel őfelé fordul. A feloldozást azonban cseppet sem kapta meg. Kivétel nélkül mindenki bicskanyitogatónak tartotta magánakcióját a fórumozók közül... És ez nem is csoda...

És ezeket olvastad már?