ÉLETMÓDI

Duplán turbózta fel melleit a cseh Barbie-nő

Hiába bombázzák jól kitömött bankszámlájú potrohos urak lánykéréssel, a Prágában élő hölgyike eddig mindenkit kikosarazott.
  • Szerző:

A mindössze 20 esztendős Gabriela Jiráčková igen korán lett céltudatos: 7 éves kora óta világhírű énekesnő szeretne lenni, emellett meggyőződése, hogy valójában hercegnői létre született.

Fotó: Northfoto

Összedalolta a lét

Példaképe Barbie baba, mindig is pont olyan kecses, elegáns és finom szeretett volna lenni, mint ő.

Fotó: Instagram

Már általános iskolásként ehhez az álomképhez igazodott, 13 éves kora óta mindennap sminkeli magát.

Fotó: Northfoto

17 évesen átesett élete legelső mellnövelő plasztikai beavatkozásán – ehhez a pénzt állítólag korábbi énekes fellépéseivel ő maga kereste meg. Később igazíttatott még az arcán, a száján és felvarratott néhány ráncocskát.

H-kosaras almamell
Az egyébként is valószerűtlen alkatú cseh Barbie-nő most újra kés alá feküdt, cickói így nyerték el jelenlegi, H-kosaras méretüket és messziről is szembetűnő, csodálatos almaformájukat. A beavatkozás laza 2 és fél millió forintnyi összegbe került, viszont bónuszként járt hozzá egy kis botox-kezelés is, hogy eltüntesse azt a kevés mimikai ráncot, ami esetleg korábbról a kényes szöszi arcán maradt.

Fotó: Northfoto

Pénzért akarják feleségnek

Csoda-e hát, hogy megakad a férfiszem e látványos idomokon? Nem, nem csoda! Sőt, Gabrielának komoly kérő is akadnak.

Fotó: Northfoto

Egy férfi pedig már nagyobb összeget is felajánlott neki, ha hajlandó hozzá feleségül menni. De Gabriela nem kótyavetyéli el kispályásokra drága pénzen megcsináltatott testét, ő már Los Angelesbe, készül, ahol minden bizonnyal csillogó sztárkarrier és egy igazán nagyvonalú kérő várja.

Fotó: Instagram

„A mesékben is a szép lányokba szeret bele a királyfi, velem is így kell történnie” – nyilatkozta a minap a cseh szőkeség, aki most a Covid miatt még nem utazhat, de ami késik, nem múlik. Szerinte. Legyen úgy!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?