MEDICINA

Csúnya baki, ezt rontja el minden nő, amikor felhúzza a bugyit

Ugye te is szeretnél kényelmes, ugyanakkor szexi bugyit hordani. Sajnos gyakran előfordul, hogy egyik szempont a másik rovására érvényesül, s máris ott a baj! Tipikus hibákat mutatunk, érdemes ezekre odafigyelni!

Nem is gondolod milyen hibákat lehet elkövetni amikor felveszed a bugyid. Rengeteg fehérnemű közül kell kiválasztani, ami esetleg tetszik, de vannak szempontok, melyeket érdemes szem előtt tartani. Ezek a nagy bugyibakik:

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

1. Rossz méretet veszel fel

Nem vagy egyedül, ha egyszerűen a bugyira írt méretet alapján veszed meg a bugyit. A túl nagy bugyi nem túl esztétikus, a kicsi nem éppen egészséges viselet, nem szellőzik rendesen, és a vérkeringésed is elszoríthatja.

2. A bugyi anyagát nem jól választod ki

A legegészségesebb, ha pamut bugyit veszel. Érdemes a szexi, csipkés darabokat inkább különleges alkalmakra tartogatni. A selyem és a műszálas fehérnemű ugyanis nem szellőznek rendesen, fertőzés, gyulladás alakulhat ki.

3. Túlzásba viszed a tangát


Fotó: 123 RF

Lehet nagyon szexi, és a párod is imádja, de csak rövid ideig érdemes viselni. Ez a csinosnak vélt darab a végbél környéki baktériumokat könnyen eljuttatja a hüvelybe, ahogy mozogsz benne.

4. Nappal nem veszel fel bugyit

Lehet,hogy te is azt gondolod, hogy szabad érzést ad, ha nem veszel bugyit a szoknya alá. De gondolsz arra, hogy napközben milyen fertőzéseknek teszed ki magad? Nadrág alatt, pedig nem is kényelmes, és kidörzsölheti az intim részeidet.

5. Éjszaka is felveszel bugyit


Fotó: 123 RF

Teljesen felesleges a bugyi éjszaka. Főleg pizsama alá. Legalább alvás közben szellőzzön a bőröd és az intim testrészed.

6. Nem cserélsz bugyit edzés után

Edzés alatt megizzadhatsz érdemes lezuhanyozni és bugyit váltani utána. Ezzel megelőzöd a viszketést, kellemetlen szagokat, és kiütéseket kialakulását.

7. Fehér ruha vagy nadrág alá rossz színűt választasz

Fehér alá nem éppen csinos a fekete bugyi. Ezt a bakit se kövesd el!

 

 

 

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?