ÉLETMÓDI

Csodálatos átváltozás: 3 éve nem ivott az alkoholista férfi, így néz ki most

Az ital bűvöletében élő emberek millióinak adhat inspirációt az amerikai férfi története.
címkék:

A 37 éves Kenny D. súlyos alkoholizmusban szenvedett. Az amerikai férfi három éve barátai és családja érdekében döntött úgy, hogy leszokik az állandó vedelésről. Az elhatározás óta eltelt időben pedig minden egyes nap készített egy képet magáról, hogy dokumentálja, milyen változáson megy át a teste az alkohol elhagyásának hatására - írja Bored Panda.

„Eleinte a családom és az összes barátom is szkeptikusan állt a dologhoz, mivel az elmúlt néhány évben szinte rettegésben tartottam őket, amikor részeg voltam. A leszokás első évében megtartottam magamnak a képeket, mivel eleve csak akkor készítettem, amikor valamilyen fordulóponthoz értem. Egy év után akkora volt a változás, hogy folytattam a szelfizést. Mostanra a harmadik évben járok, hogy nem ittam egy kortyot sem”

– fogalmazott a szenvedélybetegségén úrrá levő Kenny, aki nemrég egy közösségi oldalon mutatta meg, hogy mekkora változáson ment keresztül.

A férfi még a főiskolás korában vált az alkohol rabjává, és az elmúlt tíz évben pedig eljutott arra a szintre, hogy már nem tudott mértéket tartani.

Leszokásáról készült képeket pedig azért hozta nyilvánosságra, hogy inspirálja az ital bűvöletében élő embertársait.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?