ÉLETMÓDI

Csak a zsenik képesek megtalálni a titkos alakot a képen!

Készen állsz egy jó kis agytornára?

Koncentrálj, fókuszálj, fürkészd át alaposan a következő képeket, és próbáld meg megtalálni azt, ami rejtőzik rajtuk. Hogy mi is az pontosan? Egyelőre nem áruljuk el neked, de hamarosan ki fogod te is találni. Ha pedig szereted az igazán ütős kihívásokat, akkor mindegyik képpel mindössze fél percet időzz el, és próbáld meg ilyen rövid határidővel megfejteni a feladványt!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vajon mi lehet ezen a képen, melyet elsőre alig veszel észre?

Készen állsz a leleplezésre?

Jöhet a megfejtés?

Nem más rejtőzött el a növények közt, mint egy dinoszaurusz. És igen, a többi képen is dinókat kell keresned, ennyit már segítünk. Nézd csak:

Lássuk, merre lehet az újabb példány...

Ugye, hogy nem árultunk zsákbamacskát? Megmondtuk, hogy nehéz lesz, és bizony, tényleg nagy kihívás. Kezdj el visszaszámolni, mert mindjárt láthatod a helyes megfejtést.

Íme:

Ne hidd, hogy ennyivel vége is a játéknak. Ez még csak a bemelegítés volt. Jöjjön a java, és biztosak vagyunk benne, hogy te is egyre ügyesebben, egyre alaposabban vizslatod át a fotókat.

Bevalljuk, rajtunk kifogott ez a kép. És te elmondhatod magadról, hogy a kivételesek közé tartozol, és sikerült megtalálnod a dinót?

Mutatjuk, ellenőrizd, hogy jó helyen járt-e a tekinteted:

Elérkeztünk az utolsó próbatételig. Ha eddig gond nélkül vetted az akadályokat, akkor ez már gyerekjáték lesz, hiszen akkor a jelek szerint a te adottságaid kivételesek. Amennyiben viszont idáig nem jártál sikerrel, veselkedj neki ennek az utolsónak gőzerővel, és szépíts az eredményeiden! Hajrá!

Jöjjön akkor a mindent eláruló fotó, amely megmutatja, hol is bújkált a dinoszaurusz, és milyen sikerességgel zárhatod a játékot. Tadamm:

fotók: youtube

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?