tóth gabi
Ismét egy egyszerű, de igazán remek ötlet! Ezzel a módszerrel télen is ugyanúgy élvezhetjük a friss ízeket, mint a nyár kellős közepén.
Soha többé nem kell szárított, ízfokozókkal telepakolt ételízesítőket használni! Próbáld ki ezt az egyszerű, de szuper ötletet!
Egyre több magyar háziasszony igyekszik télen is belevarázsolni az ételekbe a legjobb ízeket, mégpedig tartósítószerekkel kezelt konyhai alapanyagok nélkül! A nyár legfrissebb ízeit három fűszer: a zeller, a lestyán és a petrezselyem adja vissza, ám ami még ennél is intenzívebb hatást kelt: ha zöldpaprikával kombináljuk az említett zöldfűszereket.
Adódik is a praktikus ötlet: tömjük meg a paprikafejeket fűszerekkel!
A töltött paprikabomba ezután mehet a fagyasztóba. Télen, amikor húslevest vagy gulyást főzünk, csak kapjunk elő egy-egy fűszeres paprikabombát a jégről, és tegyük az ételbe. A friss illatok, aromák olyan intenzíven oldódnak ki belőle, hogy az valami csoda! Zöldségleveshez, karalábéleveshez, karfiolleveshez vagy akár töltött paprikához zseniális!