RETRO RÁDIÓ

Így készül a magyar paprikabomba, ezzel kihúzod az egész telet

Így készül a magyar paprikabomba, ezzel kihúzod az egész telet
Létrehozva2022. 07. 06. 17:40

Ismét egy egyszerű, de igazán remek ötlet! Ezzel a módszerrel télen is ugyanúgy élvezhetjük a friss ízeket, mint a nyár kellős közepén.

Soha többé nem kell szárított, ízfokozókkal telepakolt ételízesítőket használni! Próbáld ki ezt az egyszerű, de szuper ötletet!

Zeller, lestyán, petrezsem.(Fotó: Boros Vali)

Egyre több magyar háziasszony igyekszik télen is belevarázsolni az ételekbe a legjobb ízeket, mégpedig tartósítószerekkel kezelt konyhai alapanyagok nélkül! A nyár legfrissebb ízeit három fűszer: a zeller, a lestyán és a petrezselyem adja vissza, ám ami még ennél is intenzívebb hatást kelt: ha zöldpaprikával kombináljuk az említett zöldfűszereket.

Adódik is a praktikus ötlet: tömjük meg a paprikafejeket fűszerekkel! 

A töltött paprikabomba ezután mehet a fagyasztóba. Télen, amikor húslevest vagy gulyást főzünk, csak kapjunk elő egy-egy fűszeres paprikabombát a jégről, és tegyük az ételbe.  A friss illatok, aromák olyan intenzíven oldódnak ki belőle, hogy az valami csoda! Zöldségleveshez, karalábéleveshez, karfiolleveshez vagy akár töltött paprikához zseniális!

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.