Létrehozva: 2022.04.24.

Mire jó az ezüstkolloid?

Az ezüst a szervezetünkben úgy viselkedik, mint egy második immunrendszer. Rendszeres fogyasztása esetén ugyanis aktiválja az immunrendszert, valamint kíméletlenül elpusztítja a szervezetbe került kórokozókat.

 

Az ezüst kolloid egy nagyon apró ezüstrészecskéket tartalmazó oldat, amelyben az ezüst nagy tisztaságú vízben van eloszlatva. Fertőtlenítő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas konkrét betegségek gyógyítására is, illetve a gyógyulás elősegítésére. Belsőleg és külsőleg egyaránt alkalmazható. 

Miért szorul mindenki ezüstpótlásra? 

A műtrágyázáson alapuló nagyüzemi mezőgazdaságnak köszönhetően a termőtalaj nem tud folyamatosan regenerálódni, és ásványi anyag tartalma kimerült.
Ennek következményeként az utóbbi évtizedekben a növények nyomelem- és vitamintartalma nagymértékben lecsökkent. A nyomelem hiány az embernél is jelentkezik, ami megfelelő pótlás hiányában, betegségek kialakulásához vezet.

Egy kis történelem….

Már az ókori görögök és rómaiak is ismerték és használták az ezüst jótékony hatását: nemesfém edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek pedig megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. 

Hogy készül a jó minőségű ezüstkolloid? 

Desztillált vízbe, egy cseppnyi jó minőségű tengeri eredetű ásványi sót tesznek. Ebbe két nagytisztaságú ezüstrudat helyeznek, amire egy állandó 9 Voltnak megfelelő áramkört kötnek. Az ásványi só segítségével beinduló folyamat hatására a parányi ezüst részecskék a vízbe kerülnek. Így válik az ezüst a szervezet számára befogadhatóvá. Ha nem megfelelő a víz vagy az áramerősség ingadozik, a kolloid rossz minőségű lesz, gyógyításra nem alkalmas, esetleg mellékhatásokat okoz. 

Jó tudni!

A rossz minőségű kolloid a bőr alatt lerakódik, és beszürkül, megkékül tőle a bőr. Ha a szert abbahagyjuk, a tünet elmúlik, az ezüst a szervezetből kiürül.

Hogyan hat? 

Amerikában végzett tudományos kutatások bizonyították, hogy az ezüst legkisebb jelenléte mellett elpusztulnak a kórokozók. Körülbelül 650 féle mikroorganizmus közül az ezüstkolloid hat percen belül minden kórokozót elpusztít. Az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusokat szaporodásra képtelenné teszi, így kiürülésüket segíti a szervezetből. 

FONTOS!

Az ezüst kolloidot mindig sötétben kell tartani, ha fény éri elbomlik és hatástalan lesz.

A készítmény mágneses tértől távol tartandó. Ne tároljuk hűtőszekrényben, mélyhűtőben vagy annak közvetlen szomszédságában.

Használat előtt mindig fel kell rázni.

A gyorsabb felszívódás érdekében lenyelés előtt pár percig tartsuk a szánkban, öblögetve!

A jó minőségű ezüstkolloidnak nincs mellékhatása. A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik. A gyomorban lévő savak pedig semlegesítik.

Felnőtteknek a napi adagja betegség esetén 3x1 teáskanál, vagy megelőzés céljából 1 teáskanál. 

Ha külsőleg alkalmazzuk, mindig éjszakára tegyük a bőrre, hogy ne érje fény.

Milyen betegségre használhatjuk?

Gyakorlatilag az összes, test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén alkalmazhatjuk. Használhatjuk torokgyulladás, nyelv-gyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és –sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, szamárköhögés, tüdőgyulladás, fülgyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, szifilisz, gonorrhoea, kolera, malária, lepra, bubópestis, vérélősködők, lépfene, rák, leukémia, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket.

Külsőleg is hat

Rendszeres használatával megelőzhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. Egyes nőgyógyászati szakvélemények szerint, alkalmazható HPV vírus kezelésére is. A fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a korpát, és a fejbőr viszketését. Alkalmas a kiütések, pattanások, fekélyek, szemölcsök, ótvar, skarlát, bőrfarkas, ekcéma, herpesz, bőrrák és még számos bőrbetegség kezelésére. A szemviszketést, szemgyulladást, kötőhártyagyulladást percek alatt elmulasztja. Felülfertőződés nélkül gyógyítja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napozás utáni leégésre egyenesen fantasztikus! 

A kertben 

Jól használhatjuk a kertben is, mivel a növények bakteriális, gombás és vírusos betegségeit is lehet vele gyógyítani. A növények növekedésére is pozitívan hat. Egyszerűen permetezzük a levelekre és a talajra. Megszünteti a növényi rozsdát és penészt, valamint a fa korhadását. Keverjünk vágott virágok vizébe a hosszabb eltarthatóság érdekében. Gyümölcsöket, zöldségeket befújva az oldattal elkerülhető a rothadás és a penészedés. Az ezüst kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is.

TIPP!

Háziállatainkat is kezelhetjük ezüst kolloiddal

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

magyarnemzet.hu

Elúszhatott a bajnoki cím, de Klopp már más miatt aggódik

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

magyarnemzet.hu

Hazahozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!