Létrehozva: 2022.02.10.

Ez a három csillagjegy mindenre ráérez, lehetetlen becsapni őket.

Mindenkiben rejlik egy erő, amit megfogni lehetetlen, de ez egy különleges ráérző képesség. Ez a három csillagjegy profi ebben. Kik ők?

Szerző Sors Edina

Léteznek olyan csillagjegyek, akik szinte mindenre ráéreznek. Nincs logikus magyarázat, egyszerűen kifinomult érzékeik vannak, és hallgatnak a belső megérzéseikre. Ez az intuíció egyébként minden emberben létezik, de nem mindenki hallgat erre az erős sugallatra. Kik azok, akik nagyon jók ebben, segítenek a csillagok. Te közéjük tartozol?

 

Halak

Jelszavad: Érzem, tehát létezem! Intuícióban egyszerűen verhetetlen vagy. Spirituális gondolkodásod arra sugall, hogy engedj a megérzéseidnek. Te rendszeresen észreveszed másokon, ha lehangoltak vagy gondjuk van és érzed azt is, ha valami jó dolog zajlik bennük. Így roppant nehéz téged becsapni, átlátsz  mindenkin. De nem csak erre vagy képes, hanem arra is, hogy egy lépéssel előre láss. Ha éppen nem vagy nagyon elfoglalva azzal, amit kötelező elvégezned, hanem szánsz egy kis időt magadra és figyelőként nézed a világot, akkor bizony nyertese vagy a napnak. Amikor egyensúlyban vagy és a belső békédből tekintesz kifelé, olyankor minden jelet észreveszel, és ezek a jelek vezérlik az életedet. Sikered kulcsa is sokszor ez. Nagyon ügyesen rakod össze az intuícióid képeit és a logikai lépéseket. Képes vagy előre megálmodni azt, ami később bekövetkezhet. Nem csoda ha álomjógával foglalkozol, ez is segít téged az utadon.

 

Skorpió

Te bárkin átlátsz, mások rejtett titkait nagyon hamar felfedezed. Bár te magad nem vagy egy kitárulkozó alkat,  introvertált személyiségnek ismernek, mégis különlegesen rá tudsz érezni a külvilágra. Hatodik érzéked rendkívüli, lehetetlen hazudni neked, mert olvasol az emberek gondolataiban. Testbeszéd megfigyelésében is jeles vagy, így sok ember nyitott könyv a számodra. Nem érdemes hazudni neked, mert ha valaki csak szépít, vagy visszatart egy információt, azt is azonnal észreveszed. Ha valamire ráérzel, szeretteid figyelmét is felhívod erre. Ezzel sok bajtól kímélsz és óvsz meg másokat. Vannak, akik azon is elgondolkodnak, hogyan tudsz olvasni a fejükben. 

Fotó: Shutterstock

Nyilas

Minden megvan benned, hogy ezt a képességed kamatoztasd. Vagyis mindenre ráérzel, de érdemes ehhez elővenni a spirituális énedet. Néha bizony gyakorolnod kell tudatosan hallgatni a belső hangokra. Sokszor észrevétlen tanítod embertársaidat, de tudatosítva ezen képességedet nagy segítségükre lehetsz. Óriási potenciál lakozik benned. Megérzéseid szinte mindig érzelmek formájában jelennek meg. Hallgass rájuk, de ne azonosulj ezekkel az érzésekkel. Ezeket használva, nincs olyan ember, aki rászedne vagy megvezetne téged. Te születtél az alatt a csillagjegy alatt, melynek feladata az, hogy segítsen, vezessen másokat. Amikor valakivel először találkozol, segíts neki merre menjen, hiszen te sokszor az első találkozáskor is ráérzel dolgokra. Légy résen, de ne ess túlzásokba, ne engedd meg mindenkinek, hogy elvigye az energiáidat. Fogd fel ezt is játéknak, kalandnak!

 

 

 

 

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lemondta a válogatottságot minden idők egyik legjobb focistája

origo.hu

Kiderült, hogy Zelenszkij hogyan akar véget vetni a háborúnak

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

vg.hu

Csányi Sándor bejelentette: története legnagyobb bevásárlására készül az OTP – ugrik az árfolyam

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!