tóth gabi
Ha így készíted el a bundáskenyeret, puha, ízletes és különleges lesz. Ezt az aprócska trükköt neked is ismerned kell!
Sokan azt hiszik, a bundáskenyér egy unalmas étel. De ez koránt sincs így, rengeteg ízletes és változatos recept létezik, amivel izgalmassá teheted ezt az egyszerű fogást. Mi most mutatunk egy praktikus, de mégis finom megoldást.
Ha az otthoni kenyér nem friss, akkor ez a bundáskenyér a te recepted. Persze friss kenyérrel is bátran kipróbálhatod ezt a trükköt.
Pár másodpercre beáztatod a tejbe a kissé megszikkadt kenyérszeletet, és fantasztikusan puha és zamatos lesz tőle. Ha éppen tojásból sincs otthon elegendő, akkor ez a kenyér kevés bundával is beéri.
Bundáskenyér
Hozzávalók:
Így készítsd el:
A kenyérszeleteket áztasd egy pillanatra tejbe, és utána a megsózott tojásba.
Melegítsd elő a serpenyőt, tegyél bele olajat és süsd meg a budáskenyeret.