Gyönyörű papírdíszek fillérekért: meseszép dekorációk házilag

Szuperül mutatnak és remek kikapcsolódás elkészíteni!

Ne verd magad költségekbe az idei télen: a járvány épp eléggé sokaknak okozott anyagi nehézségeket, arról már nem is beszélve, mennyire kikezdte idegrendszerünket is. Itt az alkalom, hogy kicsit más megoldás után nyúlj, és a gyerekekkel együtt egy klassz kalandnak és készülődésnek éljétek meg a díszek és dekorációk gyártását. Vegyetek elő néhány színes papírt, ollót, ragasztót és ceruzát, és már kezdődhet is a móka. A kicsik imádni fogják a közös játékot!

youtube

Karácsonyi csillagok

A legnépszerűbb formák egyike ez, nem véletlen, hogy szinte minden dekorációs üzletben fellelhető. Otthon elkészíteni viszont sokkal nagyobb móka, és a videó alapján láthatod, hogy nem is túlzottan bonyolult.

Mini fenyők

Az aprócska karácsonyfák önmagukban is jól mutatnak, de akár az ünnepi asztalon, vagy egy dekorációs tál elemeként is érdemes bevetned őket. Legjobban akkor mutatnak, ha zöld vagy aranyszínű papírból hajtogatod. Ebben a videóban lépésről-lépésre láthatod a műveletet.

Varázslatos hópelyhek

Nehéz szavakat találni rá, mennyire csodásak ezek a szinte csipke finomságúan hatnak, és felidézik a fehér, havas karácsonyt. Lógasd őket az ablakba, helyezd a karácsonyfára, vagy a lakás bármely pontjára, biztosan jól esik majd nap-mint-nap rájuk pillantanod.

Koszorú

Mutatós, színes, mégis ünnepi hangulatot áraszt magából. Az pedig biztos, hogy nem fognak lepotyogni a levelei, ha ezt használod. Ajtódísznek és asztaldísznek is istenien használhatod.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!