Feszültségekkel telve érkezik a telihold – mutatjuk, mitől óvakodj

Ne engedd, hogy a telihold energiái rossz irányba vigyenek! Figyelemmel, tudatosan kezeld a feltörő élethelyzeteket. Fordítsd hasznodra a Hold erejét!

Szerző Sors Edina

Hétfőn 17:59-kor lesz ismét teljes a Hold. Már az előtte lévő napon és utána is érezheted hatását. A Hold a Vízöntő jegyében fog szemben állni az Oroszlán jegyben álló Nappal. Nem csoda, ha feszültségek lesznek ezekben a napokban. De nézd onnan, hogy ezek az energiák lehetőségeket is kínálnak. Nézőpont kérdése az egész. A Vízöntő szabadságérzete, és újításai állhatnak szemben az Oroszlán vezető szellemével. Hangulatingadozásaid lehetnek, vedd észre! Figyeld meg mi harcol benned igazán, azt fogod a külvilágban is észrevenni.

Fotó: pexels.com

A kulcs a te kezedben van. Ne erőltess semmit! Amennyiben kompromisszumképes vagy, úgy előnyödre fordíthatod a telihold energiáit. Használd ki a Vízöntőre jellemző erőket, dobd le a terheket, és engedj teret a megújulásnak. Fejezd ki, miben vagy különleges és egyedi. Merj más lenni! Járd a saját utad. Ne engedd, hogy minden felforduljon körülötted. Ne most hozz meg nagy döntéseket. Inkább szellőztesd ki a fejed, menj ki a szabadba, ha teheted. A levegős energiáknak teret adva, könnyebben elengedheted a feszültségeket. Légy elővigyázatos! Használd ki az Oroszlán Nap erejét is. Önbizalom, önérvényesítés, jószívűség, önuralom, kreativitás, önkifejezés tartoznak erősen hozzá.

Cél csakis az lehet, hogy higgadtan és tudatosan összhangot teremts magadban!

Inkább légy óvatos mint, hogy most erőből, akarattal próbálj megoldani bármit is. Bár szemben áll a Nap a Holddal, valahol mégis ott van a közös kiteljesedés!

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!