Létrehozva: 2020.07.03.

Nagy, júliusi szerelmi horoszkóp

Nézd meg, mennyire leszel boldog a következő hetekben!

A nyár rengeteg izgalmat és szépséget tartogat a legtöbb csillagjegy számára. Akadnak azonban, akiknek nehézségekkel is szembe kell nézniük.

Kos

Nem úgy alakultak a dolgaid, ahogyan tervezted. Csalódást érzel, frusztrált vagy, és nem látod még, hogy biztatóan is alakulhat a jövő. Pedig semmi nincs veszve, mindössze annyit kell tenned, hogy megpróbálod megtalálni, min kell változtatnod céljaid elérése érdekében. Ha ez sikerül, akkor már semmi nem állhat az utadba.

Bika

Mély érzésekkel, romantikával és intimitással teli hetek várnak rád. Ez az időszak most a bensőséges érzelmeké számodra, lesznek olyan napok, amikor szinte alig tudod elhinni a harmóniát, melyben találod magad. Régóta vágytál erre, igaz? Élvezd hát ki minden pillanatát.

Ikrek

Pezsegni fog körülötted az élet a most következő hetekben. Kalandok, izgalmak, változatos programok és sok nevetés, sok flört vár rád. Most bárkinek könnyen el tudod csavarni a fejét, de figyelj rá oda, hogy olyanra essen a választásod, aki valóban meg is érdemel téged.

Rák

Néha azon kapod majd magad, hogy olyan, mintha egy hullámvasúton ülnél. Egyik nap viták és feszültség, másik nap pedig szerelmes szavak és összeborulás vár rád. Egy biztos: egysíkúság miatt egyáltalán nem panaszkodhatsz. Viszont ne aggódj, ezek a viták csak még erősebbé teszik kötődéseteket, ha mindketten őszintén és szeretettel fordultok a másik felé.

Oroszlán

Végre eljött a te időd. Úgy érzed, újra magadra találtál, és ezt akkor sem tudnád letagadni, ha szeretnéd. De persze nem szeretnéd, hanem inkább kiélveznéd mindazt, ami ezzel jár. Felszínes ismeretségek és könnyed flörtök helyett valami tartalmasra vágysz, és ezt meg is kapod. Találkozol valakivel, akivel teljesen lenyűgözitek majd egymást.

Szűz

Kicsit mintha gátlásosabb és visszahúzódóbb lennél most a szokásosnál. Szívesebben töltesz időt magadban, mint más emberek között. Élvezed az egyedül töltött időt, és ne legyen emiatt lelkifurdalásod, hiszen mindenkinek akadnak ilyen időszakai. A lényeg, hogy érezd magad jól a bőrödben, ne pedig másoknak próbálj megfelelni.

Mérleg

Amikor csak teheted, próbálj igent mondani baráti meghívásokra, ismerősök invitálására, mert olyan találkozásban lehet részed, ami akár egész életedet is megváltoztathatja. Sok öröm vár rád ebben a hónapban, ne tagadd meg magadtól a jó élmények lehetőségét.

Skorpió

Gondold át, vajon biztosan megéri-e annyira szigorúnak lenned, mint amilyen sokszor hajlamos vagy. Párod igyekszik a kedvedben járni, érdemes olykor kicsit engedékenyebbnek lenned. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor hasznos felülvizsgálnod, nem vagy-e néha túlságosa kritikus, amikor éppen megismerkedsz valakivel.

 

Nyilas

Ismerkedés és párkapcsolat helyett most inkább barátaiddal és családoddal szeretnél időt tölteni. Jól is teszed, mert kiváló programokra lesz alkalmad. Érezd jól magad, és hagyd kicsit sodródni magad az árral. Ki tudja, talán még kellemes meglepetésben is részed lehet.

Bak

Legyél kicsit bátrabb és optimistább, mint az utóbbi időben. Ideje, hogy több bizalmat szavazz másoknak még akkor is, ha gyakran ez valóban félelmetesnek tűnik. Igen, valóban érhet ilyenkor csalódás. Viszont ne feledd, hogy kockázat nélkül nincs nyereség!

Vízöntő

Érdemes számítanod rá, hogy lesz néhány hevesebb vita otthon, és probléma is akad majd, melyet meg kell oldanod. A nehézségek ellenére is próbáld meg megőrizni hidegvéred: ha a megoldásokra koncentrálsz, akkor sokkal könnyebb lesz eloszlatnod a sötét felhőket is.

Halak

A július számodra az intimitás és romantika jegyében zajlik majd. Nagy beszélgetések, hosszú nyáresték várnak rád, pároddal igazán közel kerültök egymáshoz, és még jobban megbecsülitek kapcsolatotokat, mint korábban valaha.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elárulta, milyen nőre vágyik a TV2 sztárja

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

ripost.hu

Orvosra lehet szüksége: fiatal, kék szemű lány tűnt el Budapesten

hirtv.hu

Ukrajna bukásával Magyarország is veszélybe kerülhet egy amerikai elemzés szerint

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

magyarnemzet.hu

Nem várt támogatás érkezett Orbánnak, magyar sztárok álltak a politikája mellé

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban