Így változnak az érzelmeid az év első teliholdjától

Pénteken este érdemes figyelni magad, de ne lepődj meg semmin, fogadd el, ha erősen hat rád a telihold. Erre egy lapáttal rátesz a félárnyékos holdfogyatkozás is.

Szerző Sors Edina

A Rák jegyében köszönt be az év első teliholdja. Ugyanakkor a Nap a Bakban áll, így az érzelmek és realitás tánca lesz ez. Pontosan ezért érdemes a feszültségeket elkerülni. Nem baj, ha ilyenkor szinte kizárod az olyan embereket és élethelyzeteket, melyek konfliktushoz vezethetnek. Nem a megfutamodásról szólnak ezek a tettek, kivételesen megengedett. Sokkal inkább érdemes az érzelmek szinte szürreális, pikáns, világába beleengedni a lelked. Érzékenynek érezheted magad az esti órákban, de már pénteken délelőtt és még hétvégén is. Az érzelmek olyan húrok, melynek pengetését nem mindenki engedi meg magának, de van aki teljesen bele tud feledkezni. Te hová tartozol?

Fotó: 123 RF

A lélek kerül előtérbe ebben a pár napban. Légy tudatos, ne reagálj túl dolgokat. Ne csodálkozz, ha a hangulatvilágod érzékenyebb, sérülékenyebb, labilisabb ezekben a napokban. Tölts időt azokkal a családtagjaiddal, vagy barátaiddal, akik érzelmileg közelebb állnak hozzád. Felerősödhet benned a gondoskodás, a családhoz, szerelmedhez való kapcsolódásod. Erős energiák ezek, nőknél előfordulhat a gyermek iránti vágy megjelenése is. Szívesen fantáziálhatunk, nem ritka a romantikus képzelgés a jövőre nézve. Ha kedved támad sütni- főzni a családra, vagy társasjátékot játszani, akkor a telihold időszaka nagyon szuper választás. Ne fojtsd vissza érzéseidet, légy őszinte! Fontos, hogy a szeretet legyen ezekben a napokban is vezérfonalad! Tárd ki a szíved!

Mit érdemes Rák teliholdkor és a közeli napokban végezni?

 • Bármit, ami a vízhez köthető. Itt az ideje a nagymosásnak. Vagy az otthon szépítésének.
 • Szervezhetsz hétvégére egy családi, baráti programot. Nyugodtan merülj el a múlt emlékeiben egy beszélgetés kapcsán.
 • Sétálj vízparton, esetleg menj el úszni.
 • Mire nem alkalmas ez az időszak?

 • Hivatali ügyintézéseket tedd félre!
 • Ne most hozz objektív döntéseket, az erős érzelmek miatt!
 • Ha valamilyen tevékenység erős odafigyelést igényel, akkor azt jobb, ha elhalasztod.
 • Ne kezdj bele precíz tervezésbe!

  Szerző Sors Edina

  Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
  Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!