Boldog lesz a decembered? A kelta horoszkópod elárulja

Nézd meg, mi vár rád év végén.

A kelták az évet, pontosabban annak egyes szakaszait szent növényeik alapján tagolták. Ez egyben személyiségjegyeket is takar. Nézd meg, a kelta horoszkóp mit árul el rólad, és karaktered alapján mire számíthatsz az ünnepek során.

Fenyő: január 2.-11., július 5-14.

Egy felszínes szemlélődő számára maga vagy a határozottság. Valójában viszont sok benned a félelem, nehezen nyílsz meg, és bár kitartó és hűséges vagy, mégis tartasz tőle, hogy fájdalom ér. Az év vége számodra a valódi érzelmekről szól. Mélyen megéled a meghitt perceket és már a készülődést is. Boldogsággal tölt el a készülődés és az, hogy adhatsz.

Platán: január 12.-24., július 15.-25.

Higgadt, békés, jó kedélyű ember vagy, aki mindenben meglátja a pozitívumot, és kimondottan optimista alkat. Élvezed, hogy mások számítanak és támaszkodnak rád, szeretsz és tudsz is erőt adni a környezetednek. Egyszerre feltöltődés és kimerülés számodra az év vége. Rengeteg segítséget vállalsz magadra, ugyanakkor szinte egy percre sem állsz meg, saját igényeidet és gyengeségeidet pedig háttérbe szorítod, nemigen mutatod ki. Törődj magaddal is mások mellett, hogy meg tudd őrizni harmóniád.

Ciprus: január 25.-február 3., július 26.-augusztus 4.

Saját utadat járod, független vagy és önálló. Pontosan tudod a céljaid, sokszor kíméletlen vagy magaddal szemben, nagyon magasak az elvárásaid és olykor kimondottan csökönyös vagy. A látszat ellenére igencsak tudsz szenvedni az egyedülléttől. Éppen ezért az ünnep mindig kicsit aggasztó számodra, hiszen szeretnéd te is megélni az összetartozást. Jó esélyed van erre, de azzal tudod igazán segíteni magad, ha megpróbálsz több bizalmat szavazni másoknak.

Nyárfa: február 4.-8., május 1.-14, augusztus 5.-13, november 3.-11.

Kedves és nagyvonalú ember vagy, általában eléred azt, amit szeretnél. Kitartásod és szorgalmad példaértékű, és érzéseid, félelmeid nehezen tudod leplezni. Az ünnepet alapos készülődés előzi meg nálad, komolyan veszed minden állomását. Ne felejts el lazítani olykor és élvezni a karácsonyt megelőző hangulatot, majd pedig a szeretteiddel töltött időt.

Eperfa: február 9.-18., augusztus 14.-23.

Nem erősséged a türelem, és erősen befolyásol a hangulatod is. Sokan keresik a társaságod, mert erős a vonzerőd és rabul ejtő a természeted. Te pedig élvezed is az elismerést. Az ünnep viszont te is tudod, hogy a mélyebb és tartalmasabb együttlétekről szól. Ha lassítasz és az örömre koncentrálsz, akkor nagyon szép pillanatok várnak rád..

Lucfenyő: február 19.-27., augusztus 24.-szeptember 2.

Elveid rendkívül fontosak számodra, erős benned a felelősségérzet és a kötelességtudat. Fegyelmezett és rendszerezett vagy. Ez , viszont sokszor kicsit túlzásba esel, és azon kapod magad, hogy hangulatod szinte komor. Vedd kissé könnyedebben az ünnepeket is. Ne a feladatokra koncentrálj, hanem szeretteidre és a feltöltődésre.

Fűzfa: február 28.-március 10., szeptember 3.-12.

Mások sérülékenynek, szinte törékenynek gondolnak, de nagyon is stabil, erős karakter vagy, aki érzékeny ugyan, de pontosan tudja, hogy mikor mit kell tennie. Ezért számodra a karácsony az egyik kedvenc ünnep: imádod a hangulatát, kiélvezed a szépségét, eközben pedig nem okoz problémát a készülődés sem neked.

Hársfa: március 11.-20., szeptember 13.-22.

Türelmed és nyugodtságod szinte végtelen, fát lehet vágni a hátadon és rendkívül higgadt vagy. Egyetlen területe akad viszont az életnek, ahol mint egy vulkán, olyan tüzes és ez pedig a szerelem. A karácsony és az ünnepek mindig kiváló alkalmak számodra ahhoz, hogy pároddal végre kellő időt tölts, és legyen bőven lehetőséged kibontakoztatni és megélni a lángoló pillanatokat.

Tölgyfa: március 21.

Tele vagy energiával, lendülettel, és csak úgy árad belőled a kedvesség. Az emberek imádnak a környezetedben lenni, mert jókedvre deríted őket és lelkesítően hatsz rájuk. Ha viszont valaki megbánt, akkor sajnos nehezen felejted el, és sokáig őrizgeted magadban a sérelmet. Ezért a karácsony felemás szokott lenni számodra, hiszen a boldogság mellett előtörnek belőled a fájdalmas emlékek is. Koncentrálj inkább a jó dolgokra ilyenkor is! És próbálj meg megbocsátani! Hidd el, jobban érzed majd magad tőle!

Mogyoró március 22.-31., szeptember 24.-október 3.

Pezsgő fantáziád, végtelen kreativitásod és ötletességed nagyon inspiráló mások számára, és az ünnepi készülődés során igazán ki tud bontakozni. Fantasztikus díszítéseket találsz ki, megtalálod másoknak a tökéletes ajándékot, és egyedivé, különlegesség teszed az ünnepet és környezeted.

Berkenye április 1.-10., október 4.-13.

Érzékeny vagy, érzelmes és álmodozó. Nagyon átérzed mások minden rezdülését, könnyen rá tudsz hangolódni az érzéseikre és gondolataidra, ugyanakkor hajlamos vagy túlságosan szívedre venni a dolgokat és aggodalmaskodni, szorongani. Próbáld meg kicsit lazábban kezelni az ünnepet a megszokottnál. Nem baj, ha nem sikerül minden olyan tökéletesen, mint ahogyan elképzelted: a lényeg sokkal inkább a lelkedben van.

Juhar április 11.-20.,, október 14.-23.

Szeretnek a közeledben lenni az emberek, mert remekül megtalálod velük a hangot, oldott vagy és nyitott, igazán nagy népszerűségnek örvendhetsz. Szereted az életet, talpraesett vagy és minden helyzetben megtalálod a megoldást. Az ünnepe során igazán elemedben vagy, hiszen jó társaságban lehetsz, élvezheted a pörgést és a készülődés izgalmait is.

Diófa április 21.-30.

Idealista és romantikus lélek vagy, optimizmusodnak hála könnyedén veszed az akadályokat és másokat is könnyen lelkesítesz. Nem lomboz le, ha nehézségekbe ütközöl, sőt inkább kihívásnak tekinted. Neked nem okoz gondot az ajándékozás, mert imádod megpróbálni kitalálni, mire vágyik a másik. És a készülődés is izgalommal tölt el. Örömmel és szeretettel fogod megélni idén is az ünnepet.

Gesztenyefa: május 15.-24., november 12.-21.

Tombol benned a küzdőszellem, kristálytiszta elhatározásaid mellé sok szenvedély társul, így aztán ha valaki küldetésnek tekinti a tökéletes karácsonyfa beszerzését, akkor az te vagy. Érdemes azonban a pihenést és a lazítás lehetőségét is kiélvezni. Ne vedd túl komolyan a készülődést, maradjon energiád megélni is a meghitt napokat.

Kőris: május 25.-június 3.

Nehezen lehet téged kiismerni. Az érzelmek embere vagy, hangulatod pedig sokszor és gyakran változik. Sokan vannak, akik titokzatosnak és vonzónak tartják, hogy némely napokon csöndes vagy, máskor pedig valódi szeretetbomba. Viszont ne feledd, hogy hangulatodat te magd is tudod irányítani: rajtad áll, hogy mennyire sikerül átadnod magad az ünnep szépségeinek.

Gyertyán: június 4.-13., december 2.-11.

Remek humorú, kedélyes ember vagy, könnyen megtalálod a megfelelő hangot mindenkivel, és rendkívül tapintatos vagy. Ugyanakkor hajlamos vagy érzékenyen megélni helyzeteket és néha akár a búskomorságig lehangolttá válni. Vigyázz magadra az ünnepek alatt! Ha fáradtnak érzed magad a készülődéstől, vagy aggaszt a programok alakulása, közelítsd meg inkább a vicces oldaláról a kérdést ahelyett, hogy kétségbe esnél!

Nyírfa: június 14.-24.

Lelkiismeretes, szorgalmas és áldozatkész magatartásod igazi ritkaság, és mivel ehhez nagy fokú érzékenység is társul, ezért szinte a végtelenségig vagy képes terhelni magadat. Előfordul az is, hogy mások visszaélnek ezzel és kihasználnak. Ne engedd, hogy a te nyakadba szakadjon minden szervezés, tervezés és előkészület karácsony előtt! Szánj magadra is időt, hiszen fontos, hogy önmagaddal szemben is legalább annyira figyelmes és megértő legyél, mint másokkal.

Almafa: június 25.-július 5., december 23.-január 1.

Nagyon fontos számodra, hogy kiegyensúlyozott, harmonikus környezetben élj, és hogy te magad is békét élhess meg. Egyszerre örülsz és egyszerre tartasz az ünnepektől. Kicsit nehezen viseled a fejetlenséget és a készülődést közbeni aggályoskodást. De az ünnep már kisimítja lelked, és ez az igazán fontos.

Körtefa: szeptember 23.

Türelmes, szorgalmas és bölcs ember vagy. Fontos számodra az önmegvalósítás, érdekelnek a természetfeletti és spirituális témák. A karácsony számodra több, mint puszta találkozás a családdal és fiom vacsorák. Te megéled a tartalmát és mélységét is, ezért nagyon is fontos számodra ez az időszak.

Fügefa: december 12.-21.

Fontos számodra a függetlenség, az ismeretlen felfedezése, a szabadság megélése. Ezért előfordul, hogy kicsit nyűgössé tesz az ünnep sok kötelező eleme, hiszen korlátozva érzed magad. Viszont mivel szereted a társaságot és élvezed is, hogy a középpontban van, végül jól alakulnak a családi események, mert elemedben érezheted magad.

Bükk: december 22.

Gyakran megesik, hogy kissé szétszórt vagy és szeszélyes. Ezzel nem mindig könnyíted meg mások életét, és az ünnepek is előfordul, hogy felemásan sikerülnek. Mégsem tudnak rád haragudni mások még kiszámíthatatlanságod miatt sem, mert kedvességed mindenkit levesz a lábáról.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A szexi fehérneműit is szívesen ledobja magáról a hihetetlenül dögös kosárlabdázónő - képek

origo.hu

Nagyon súlyos orosz bejelentés érkezett

life.hu

Közösségi oldalán búcsúzott az esküvőjére készülő fiatal lány, majd a vonat elé lépett Nagykőrösnél

vg.hu

Szó szerint igazi nagyágyút küldött a frontra Moszkva, videón a Tyulpan bevetése

ripost.hu

Két pici fiát hagyta hátra a hétvégén elhunyt fiatal színésznő

vg.hu

„Boris, nem akarlak bántani, de rakétával mindössze egyetlen percig tartana” – üzente Putyin a brit kormányfőnek

ripost.hu

Gyanús videóval üzent Vajna Timi

mindmegette.hu

„Minden tünet nélkül jött a változó kor” - Klimax idején fogyott Tünde

veol.hu

A Provident Pénzügyi Zrt. munkatársat keres Kereskedelmi Tanácsadó munkakörbe (x)

ripost.hu

Rá sem lehet ismerni, teljesen megváltozott a börtönben Aurelio

ripost.hu

Nem nyugodhat békében, óriási botrány van Lisa Marie Presley végrendelete miatt

she.life.hu

Kedves lányos anyukák! Kérlek, beszélgessetek a lányotokkal az intim higiéniáról!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

ÉLETMÓDI

Félelmetesen szép fotók készültek a Hévízi-tó 38 méteres mélységében

ÉLETMÓDI

Vajon mit művel Steven Spielberg a kotrógépekkel a kicsi magyar faluban?

ÉLETMÓDI

Földrajzi kvíz: Tudod, hogy mi a fővárosa ezeknek az országoknak?

ÉLETMÓDI

Itt a rangsor: ők hárman a legmanipulatívabb csillagjegyek, vigyázz velük!

ÉLETMÓDI

Tévhitek az energiaital körül: Jogos a rossz hírnév?

ÉLETMÓDI

A krumplistészta titka és így jutnak pénzhez a csillagjegyek: mutatjuk, mi tarolt január közepén

ÉLETMÓDI

Csak a zsenik tudják megoldani ezt a kvízt

ÉLETMÓDI

Tervezés kell, hogy ne menjen füstbe a terv (x)