A magyar katonák helyt álltak Koszovóban

POLITIK

Kiderült: ez a titkos félelme a férfiaknak, amiről sosem beszélnek

A legtöbb férfi palástolja, hogy mi aggasztja valójában.

Míg a nők többségének segít, ha kibeszélheti és megoszthatja mással a félelmeit, addig a férfiak inkább szívesebben birkóznak meg ezekkel magukban. Érthető, hiszen gyerekkoruk óta megtanulták, hogy erősnek és magabiztosnak kell látszaniuk, ezért aztán a gyengeségnek még a látszatát is szeretnék elkerülni. De persze ők is emberek, nekik is vannak érzékeny pontjaik. Hogy mik ezek a szakértők szerint? Íme.

Anyagiak

A legtöbb férfit aggasztja az anyagi helyzete. Felelősnek érzi magát a család jólétéért, sőt rengeteg családban valóban ő az, aki a fő kereső. Emiatt gyakran szorong, és aggasztja, hogy nem elég a bevétel, melyet hazavisz.

Pocak

Igen, jól olvastad: ahogyan a nőknél a fenék, a mell vagy a has az, ami nagyon is kritikus a tükör előtti önvizsgálatnál, addig a férfiak többsége attól fél, hogy pocakja lesz. Esetleg nem csak lesz, hanem már van is. Különösen félelmetes számukra, hogy emiatt elveszítik vonzerejüket.

Más férfiak

Bár a férfiak többsége nem féltékeny nyíltan, valójában aggasztja őket, hogy esetleg versenytársuk akad. Ez nem jelent megszállottságot vagy kutakodást, pusztán annyit, hogy tisztában vannak vele, esetleg udvarolni kezdhet más is a szerelmüknek…

Magasság

Pontosabban alacsonyság. Mivel az ideálkép a tökéletes férfiról magas és izmos, ezért aztán sok férfi érzi azt, hogy nem elég magas, nem eléggé „daliás”. Különösen igaz ez akkor, ha 180 centi alatt van.

Érzelmek

Még ha nem is különösebben sírósak a férfiak, azért igenis érzékenyek. Lehet, hogy jobban elérzékenyülnek kedvenc csapatuk vereségén, mint egy cuki macskakölyök láttán, viszont megvannak azok a témák és helyzetek, melyek könnyet csalnak a szemükbe. Ők pedig tartanak a lebukástól, hiszen egy férfinak a közvélemény szerint erősnek és vagánynak kell lennie, a sírás pedig csak lányoknak való.

Szőrzet

A túl csupasz mellkas vagy láb sok nő számára nem elég férfias. A dús szőrzet viszont zavaró, egyesek szerint egyenesen visszataszító. Vannak nők, akik imádják a szakállat, mások pedig a borostától is irtóznak. A háton és nem kívánt területen megjelenő szőrszálak egyenesen ellenségek a férfi szemében, akárcsak a kezdődő vagy fejlődő kopaszodás. Teste többi területén pedig sok férfi bizonytalan és aggódó, hogy megfelelő-e, amit visel.

Tapasztalat

Említettünk már néhány közhiedelmet és beidegződést, melyet a világ belenevel a férfiakba. Most jöjjön egy újabb: az igazi macsó felnőtt már bőven tele van szexuális tapasztalattal. Ezért a férfiak úgy érzik, hogy bizonyítaniuk kell, helyt kell állniuk, és igazi lepedőakrobatának kell lenniük ahhoz, hogy „átmenjenek a vizsgán”.

A nő tapasztalata

Míg ők maguk szeretnének tapasztaltak lenni, addig abban bíznak, hogy szerelmük nem volt túlságosan sok férfival. Tartanak tőle, hogy milyen teljesítmények és milyen érzelmek után érkeznek meg ők a nő életébe, és ez csak még inkább növeli rajtuk a nyomást, ha nem tartják kordában ezt az aggodalmukat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összejött az álommeccs a Roland Garroson Fucsovics Mártonnak

origo.hu

Elképesztő módon nyerte vissza hallását Nagy Feró

borsonline.hu

Szörnyű előzmények: borzalmas volt az alaptábor, ahonnan Suhajda Szilárd elindult

vg.hu

Ukrán repterekre mértek csapásokat az oroszok

ripost.hu

"Az agymosott Harry herceg végre ráébredt az igazságra Meghannal kapcsolatban"

origo.hu

Egyre inkább eldurvul a vita Zámbó Krisztián és Peter Srámek között

mindmegette.hu

6 tévhit a cukorról, amit meglepően sokan tényként kezelnek

ripost.hu

Kemény műveltségi teszt: ha már 5 helyes választ adsz, átlagon felüli vagy

ripost.hu

Az anya sikolya törte meg a kórházi folyosó csendjét: fia a szeme láttára halt meg

ripost.hu

Döbbenetes részletek Suhajda Szilárd kereséséről: a végsőkig küzdött

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Kovászolni nem csak uborkát lehet, jöhet a káposzta!

ÉLETMÓDI

A kígyó havába léptünk: felforgató lesz a május a kínai horoszkóp szerint

ÉLETMÓDI

Trükkös hónapos retek: Így fog folyamatosan teremni

ÉLETMÓDI

Mennyei répatorta, extra krémes töltelékkel: szuper receptet mutatunk

ÉLETMÓDI

Erre a 3 csillagjegyre áldást hoz a májusi angyalhoroszkóp

ÉLETMÓDI

Ne vásárold: így termeszd otthon egyszerűen a bazsalikomot!

ÉLETMÓDI

Ennek a 3 csillagjegynek az idei május lesz élete legnehezebb hónapja

ÉLETMÓDI

Fogadjunk, hogy levegő után fog kapkodni egy 3,3 milliárdos szépvölgyi ház kapcsán!