tóth gabi
Mostantól mindig így készíted majd a rántottát, és az egész család imádni fogja.
Most, hogy már tudod, hogyan készítheted el a legjobb tükörtojást, ideje, hogy beszéljünk kicsit a rántottáról is. Akár egy ráérős reggeliről, akár egy könnyű vacsoráról van szó, a rántotta mindig jó választás, ráadásul még a diétás időszakhoz is remekül passzol. Kiderült viszont, mi az a trükk, amivel igazán tökéletessé teheted!
Ha egyszer kipróbálod így, akkor többé nem is akarod majd másképp enni a tojást! Az igazán fantasztikus ízt és állagot ugyanis egy kevés krémsajttal tudod elérni. Adj 2 evőkanál vajat és 1/4 csésze natúr krémsajtot a 3 felvert tojáshoz, és süsd az egészet közepes lángon, amíg szépen összeáll, de még kissé nedvesen csillog és lágy marad. Mennyei ízekben lesz részed!