Létrehozva: 2015.10.07.

"Életemben nem élveztem ekkorát" - nők vallomásai a swingerklubról

Milyen lehet egy swingerklub? Mi történik ott pontosan? Párcsere vagy más is? Ezek a nõk már jártak ott, és el is mesélik hihetetlen élményeiket.

Mi történhet vajon egy swingerklubban? Gondolatban akár le is játszható a menetrend: párok fogadnak magukhoz harmadik, akár negyedik partnert, vagy éppen állnak át más szerelmeskedő párokhoz. Külön-külön vagy akár együtt, ahogy jólesik. De vajon csak kalandot kereső szinglik járnak oda, esetleg megromlott kapcsolatban élő házasok? Egyáltalán: kötelező ott idegenekkel szeretkezni? Két nő részletes beszámolóját osztjuk meg most. Sok mindent megtudhatsz belőlük arról, mi is zajlik egy ilyen helyen.

„Még életemben nem élveztem ekkorát”

A 30-as éveim közepén járó, férjes asszony vagyok. Új tapasztalatokat szerettünk volna szerezni a párommal, és kíváncsiságból úgy döntöttünk, ellátogatunk egy swingerklubba. Szombat este mentünk oda, aznap éppen sztriptízverseny volt a program. Lassan indult az este, és úgy éreztem, túlöltözött és gátlásos vagyok. Beszélgetni kezdtünk másokkal, és ezután vettem egy nagy levegőt. Arra gondoltam, ha már itt vagyunk, akkor úgy győzöm le a félénkségemet, hogy teljesen kilépek a komfortzónámból, ezért feliratkoztam a versenyzők közé. Az ingemet a színpadról a férjemnek dobtam le, ezután a melltartóm jött, felidéztem minden szaftosabb videóklipet, amire a nyolcvanas évekből emlékeztem. A 90 másodperc, amit a fellépésre kaptam, gyorsan letelt, én pedig sokak tetszését nyertem el, és népszerű lettem a táncom után.

Egy gyönyörű párral beszélgettünk, akik kicsivel később szeretkezni kezdtek. Elkezdtem nézni őket, és nem bírtam levenni róluk a szemem. Úgy éreztem, közelebb kell lépnem hozzájuk. Korábban még soha nem érintettem más lányt úgy, mint a pár női tagját.

Először a csiklójával játszottam, majd mélyebben belenyúltam a bugyijába. Elképesztő volt. Fantasztikus volt érezni a vagináját, egyszerűen nem bírtam abbahagyni.

A férje levette róla a melltartóját, és miközben a nő mellét faltam, a férjem mögém lépett, és játszani kezdett velem. Átmentünk egy hátsó szobába, ahol a lánnyal teljesen egymásba feledkeztünk, végül 69-es pózban kötöttünk ki. A férje ekkor úgy döntött, beszáll, és beléhatolt. Imádtam nézni a látványt. Hol egyiküket, hol másikukat kényeztettem a nyelvemmel, majd észrevettem, hogy a lány ez idő alatt a férjemet elégítette ki orálisan. A párom végül rám vetette magát, én pedig még életemben nem élveztem ekkorát. Miután hazaértünk, a férjemmel még 6 órán keresztül szeretkeztünk, és most, miközben mesélek róla, újra és újra beindulok az emlékektől. Alig várom, hogy újabb tapasztalatokat gyűjtsünk.

„Bizsergető és különleges élmény volt”

A férjem és én vallásos nevelést kaptunk. Soha nem voltunk együtt mással, mielőtt összeházasodtunk. 8 éve vagyunk együtt, és nemrég döntöttük el, hogy kipróbáljuk, milyen lehet egy swingerklub. Az emberek, akikkel a helyen találkoztunk, mind nagyon barátságosak és kedvesek voltak. Szívesen láttak minket, és amikor meghallották, hogy még sosem jártunk ilyen helyen, rendkívül segítőkésznek bizonyultak. A hangulat nagyon meghitt volt, jó volt a világítás, kellemes a zene, minden ízléses volt és nagyon tiszta. A férjemmel egy olyan ágyat választottunk, ami nyílt színen volt, de mégis kissé takarásban, nem messze a tánctértől. Mialatt szeretkeztünk, odalépett az egyik fiú, akivel korábban beszélgettünk, és megcsókolta a mellbimbómat búcsúzásképpen, mert éppen indulni készült. Eredetileg szerettem volna találni egy kedves és vonzó lányt, aki csatlakozik hozzánk, de erre nem került sor, csak annyit élveztünk a helyzetből, hogy mások megláthatnak, sőt még néznek is bennünket.

A szituáció felébresztette a bennem szunnyadó exhibicionistát!

Egy fiú, aki nézett bennünket, maszturbálni kezdett, majd kényeztette egy szabad nő mellét. Ez még jobban beindított. Bizsergető és különleges élmény volt ott lenni. Biztos vagyok benne, hogy máskor is ellátogatunk majd. És ki tudja, akkor talán arra is sor kerül, hogy mások is csatlakozzanak az együttlétünkhöz. Persze ha már készen érezzük magunkat erre.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

astronet.hu

Húsvéti hosszú hétvégi horoszkóp 2024. március 29-április 1: Csodaszép ünnepek

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Tíz százalék esélyt adtak Petinek a túlélésre” - köhögött, majd mindkét lábát amputálni kellett

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!

ÉLETMÓDI

Rámenős és domináns - 4 csillagjegy, akikkel szemben esélyed sincs!

ÉLETMÓDI

Bárkire lecsaphat a titokzatos Hashimoto-kór. Ezekre a jelekre figyelj!