tapasztalat

6 találat
KÜLFÖLD

Visszahozták a halálból a férfit, döbbenetes, amit mondott a túlvilági létről

A férfi egy kisebb baleset után került a klinikai halál állapotába. Húsz percen át halott volt, most kiderült, mit tapasztalt ebben az időszakban.

INSIDER

Cukorbetegséget okozott a koronavírus a magyar tanárnőnél

Érthetetlen, hogyan kapta el a koronavírus-fertőzést az az Aranyanyu díjas tanárnő, aki március óta otthonról oktatott, ki se mozdult kis faluban lévő otthonából. Azóta is fél a saját ágyától… A betegségnek különös szövődménye lett: Bartos Enikő cukorbete

SHOWBIZ

Nem akarják bárányhimlősen látni a gyerekeiket a magyar sztáranyukák

Szeptembertől a kötelező védőoltások közé kerül a bárányhimlő elleni vakcina, amit ingyenesen kapnak meg a gyerekek. Az oltást 13 és 16 hónapos kor között kell beadatniuk a szülőknek, két éves kor alatt. A magyar sztármamák örülnek az új intézkedésnek.

SZEX & MÁS

Ezért bizonytalan a férfi az ágyban! El sem hinnéd!

Íme 4 ok, amiért a pasi nem olyan jó az ágyban, de ezen könnyen lehet változtatni és búcsút inthettek a gátlásoknak és a szégyenlősségnek.

ÉLETMÓDI

"Ártatlan volt és izgató!" Nők mesélnek első leszbikus együttlétükről

Sok nő fantáziál arról, hogy kipróbálja, milyen lehet egy másik nővel az együttlét. Olyan lányok mesélnek most, akiknek volt benne részük.

ÉLETMÓDI

"Életemben nem élveztem ekkorát" - nők vallomásai a swingerklubról

Milyen lehet egy swingerklub? Mi történik ott pontosan? Párcsere vagy más is? Ezek a nők már jártak ott, és el is mesélik hihetetlen élményeiket.