Létrehozva: 2020.01.01.

Így kell betartani a fogadalmakat! Összesen 117 kilót dobott le ez a 3 erős magyar nő!

Sokan megfogadják, hogy január elsején új életet kezdenek. Aztán néhány hét alatt bedől a nagy fogadalom, és az egészből nem lesz semmi… Most viszont mutatunk 3 elszánt nőt, akik keményen kitartottak elhatározásuk mellett, és rengeteg fölösleges kilótól szabadultak meg!

A három elszánt hölgy több sikertelen próbálkozás után az Update-módszer segítségével kezdhet 2020-ban új életet. Küzdelmük saját magukkal példaértékű, fantasztikus teljesítmény!

Lencsés Piroska:

„Túlsúly nélkül végre boldog vagyok!”

-74 kiló!

Alig lehet ráismerni legújabb képein Piroskára. Hihetetlen, de alig két éve még 74 kilóval volt nehezebb, és mire ide jutott, testileg, lelkileg is padlóra került.

Kiskoromtól kezdve erős alkat voltam. A mélypont akkor jött el, amikor elveszítettem édesanyámat, és beleragadtam egy rossz kapcsolatba. gyógyszer mellett is 15-16-ig ment föl, hozzá a vérnyomásom is magas volt. Sokszor alig bírtam hazasétálni a busztól. A háziorvosom rám ijesztett, hogy ez még csak a kezdet. Olyan volt, mint egy nagy pofon. ” – idézi fel a fordulópontot Piroska, aki eldöntötte, hogy szerint életmódot vált.
„Mindent ettem, amit megkívántam, csak főzéskor az alapanyagokat low carb termékekkel helyettesítettem. Minden 10 kg fogyásnál fotót tettem ki a Facebook csoportba, és rengeteg biztatást kaptam a többiektől, ez pedig még több erőt adott. 3 hónapja nem szedek semmilyen gyógyszert, egészséges, és igazán boldog vagyok. Mindezt 2 év alatt sikerült elérnem. Szeretném megtartani a jelenlegi állapotot továbbra is egészségesen és boldogan élni. Így sokkal jobb!”

Ezért esznek annyit a ducik

Azt mondják, a túlsúlyos emberek maguknak köszönhetik a problémáikat, hisz sokat esznek. Piroska szerint a túlsúlynak gyakran lelki oka van. „Sokan azt hiszik, hogy a kövér emberek boldogok. Pedig mi minden állhat a háttérben, ha valakinek legnagyobb öröme az evés…Igen, abban leljük a boldogságot – miközben belülről haldoklunk. Épp ezért nem kell bántani azt, aki elhízott, inkább segíteni kell őt a fogyásban.”

Szekeres-Kovács Krisztina

„Térdfájdalom nélkül akarok élni!”

-33 kiló!

Iszonyatos fájdalom hozta el a fordulópontot Krisztinának. „Amikor az ortopéd orvos meglátta a röntgen felvételemet, azt mondta, hogy gyakorlatilag nincs porc a térdeimben. Műtétre, protézisre van szükségem, de csak akkor tud segíteni, ha lefogyok 30-40 kilót, mert ha a130 kilómmal műt, komplikáció esetén akár amputációra is sor kerülhet… Hazamentünk, és megfontoltuk a dolgokat a párommal. Azonnali döntést hoztunk: életmódváltás! Elhagytuk a fehér lisztet és a cukrot. A párom nagyon sokat segít – méri az adagokat, számolja a kalóriákat: napi 1200-1500 fér bele.

Sportolni sajnos nem tudok a térdeim miatt, viszont a karácsonyra szobabiciklit kaptunk! Ezt naponta használom, és fokozatosan emelem a nehézségi szinteket. A célom, hogy még legalább 20 kilót fogyjak, és végre térdfájdalmak nélkül élhessek.”

Takács Tímea

„Az eredmények adnak erőt!”

-10 kiló!

Álmatlanság és éjszakai izzadás, erős szívdobogás jelezte Tímeának: itt bizony valami baj van. „Megmérettem a vércukorszintem, és sajnos magas volt. Elmentem egy inzulinrezisztencia-vizsgálatra, kiderült, hogy épp a betegség határán voltam. Az orvos szigorú, szénhidrát-csökkentett diétát javasolt. A vacsora mennyiségét azonnal leszorítottam. Majd bejelentkeztem az Update fogyókúrás Facebook csoportba, ahol a sorstársaktól rengeteg segítséget és támogatást kapok. Nálam bevált a citromos, gyömbéres víz, amiből akár napi 3-4 litert is ittam az első időben. A nővérem sokat segített, és támogat a férjem is, aki velem együtt tartja a diétát.

Az ünnepi időszakban kicsit nehezebb volt fegyelmezni magam, de szerencsére nálunk a bejgli és a zserbó is Update! 71 kg voltam, most 61 vagyok, de folytatom, amit elkezdtem”- mondja Tímea, aki számára a rendszeres sport beiktatása a következő lépés. Orvosa szerint ugyanis még 5 kilót kellene fogynia. Szerinte menni fog, hisz mindennap erőt adnak az eredmények. Csak így tovább!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmas csapás érte a Real Madrid világsztárját

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

metropol.hu

Hatalmas lyukat találtak a Földön, a mérete még a kutatókat is meglepte

mandiner.hu

Czutor Zoltán: Magyarországnak nincs esélye kilábalnia abból a bűzlő pokolból, ahol most tart (VIDEÓ)

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

magyarnemzet.hu

Elmarad Ronnie O’Sullivan és Judd Trump álomelődöntője

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

DIÉTA

"64 éves vagyok, de évtizedekkel fiatalabbnak nézek ki!” - elárulta egyszerű trükkjét a nő

ÉLETMÓDI

Igazi rekord! 53 kilót fogyott Dorottya! Ez a titkos módszere!

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van