tóth gabi
Mennyei diétás desszertet mutatunk, ami nemcsak fogyókúrázóknak lett a nagy kedvence. Ezt a finomságot ugyanis a gluténre allergiások is majszolhatják! Végre rájuk is gondolt valaki!
Knap Daniella receptje
Hozzávalók:
Palacsintákhoz (6 személyre)
Töltelékhez
Öntethez
Díszítéshez
Így készítsd:
1. A tésztához valók közül a Ch-Killert, a tápióka keményítőt és a sót keverd össze egy tálban. Ezután add hozzá az édesítővel elkevert tejet és robotgép segítségével keverd csomómentesre. Majd következnek a tojások és addig keverd, amíg homogén tésztát nem kapsz.
2. Kókuszzsírral kikent palacsintasütőben süss belőlük palacsintákat.
3. A töltelékhez valókat keverd össze egy másik tálban, majd töltsd meg és tekerd fel a palacsintákat.
4. A feltekert, megtöltött palacsintákat vágd 4 egyforma részre és állítsd bele egy nagyobb, vagy több kisebb hőálló tálba.
5. Az öntethez valókat kézi habverővel keverd össze, majd öntsd a palacsintákra.
6. 180 fokra előmelegített sütőben süsd aranybarnára, majd porrá darált eritrittel megszórva tálald.
Ha szeretnéd, még Lovely Sweet-es tejföllel is megbolondíthatod.
Tippek:
- A palacsinta rögtön kisüthető, nem szükséges pihentetni.
- Tapadásmentes formát használj a sütéshez.