tóth gabi
Meglátod és azonnal megkívánod, az ízében sem fogsz csalódni! Ráadásul ettõl a minipizzától biztosan nem fogsz elhízni! Rendkívül egyszerû, gyorsan elkészíthetõ, próbáld ki!
Fogadjunk, sosem gondoltál még arra, hogy gombából legyen a pizzád! Nem a pizzán a feltét, hanem az alapja! Pedig mekkora ötlet! Ezt nézd! Távolítsd el a tönköt, a gomba kalapját fordítsd meg. Így olyan lesz, mint egy hajó, lehet bele pakolni! Ez lesz a minipizza tészta része! A gomba ráadásul a fogyókúrás étrendbe is rendkívül jól beilleszthető. Egészséges, szénhidrátmentes és igazán ízletes minipizzaként! Telitalálat ez a recept!
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokon. Béleld ki a tepsit sütőpapírral. Helyezd rá a gombafejeket éppen fordítva.
2. Tölts meg minden egyes fejet fűszeres paradicsomszósszal, majd erre szórj reszelt trappista sajtot. Mehet rá a kolbász, esetleg a paprika, majd szórd meg a frissen reszelt parmezán sajttal.
3. Süsd a minipizzákat 10-15 percig, vagy addig, amíg a sajt el nem olvad és aranyszínű nem lesz. Szedegesd ki egy tányérra, majd szórd meg még egy kis parmezánnal és friss bazsalikommal.
Hagyd hűlni, mielőtt elfogyasztod.
Jó étvágyat!