6 éve

12 hét alatt 10 kilót dobott le a magyar sportolónő, koplalás nélkül

Hónapokon át volt gipszben Lõw Andrea kézilabdázó lába, a kényszerpihenõ alatt felszaladt rá jó pár kiló. Felépülése után bravúrosan, 12 hét alatt dobta le a túlsúlyt.

A Vasas és a Cornexi egykori sokszoros válogatott balszélsőjének, Lőw Andreának tavaly nyáron egy emlékmeccsen elszakadt az achillese. Hónapokig  gipszben volt a lába, nem tudott mozogni, így felszaladt rá némi  súlyfelesleg.  Egykori edzője, Besze Edina megígérte neki,hogy fog még miniszoknyában tündökölni. Sikerült!

12 hét diéta alatt sikerült tíz kg-ot fogynia. Nem koplalt egy percet sem. 

Folyamatosan kontrolláltam az étrendjét, hétről hétre alakult, változott a külseje. Heti három súlyzós és hat kardió edzése volt, amit becsülettel megcsinált. Előtte sem táplálkozott helytelenül, nem fogyasztott zsíros ételeket, de amit megkívánt, azt bűntudat nélkül megette, és a mozgásmentes időszak sem a javát szolgálta. 
Szerencsére a teste nagyon jól reagált az edzésre és a diétára. Biztos vagyok benne, hogy a sportmúltja miatt. A hosszú, 6-7 órás kézilabdaedzések, edzőtáborok megalapozták a masszív, erős csontozatot, izomzatot, akaraterőt.
Andinak családja van, vagyis nekik - a diéta alatt - külön főzte és csomagolta a nem éppen diétás ételeket" - tette közkinccsé a fogyás menetét az edző, Besze Edina a közösségi oldalán.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!