Létrehozva: 2015.07.16.

Update Rellának csúfolták Rubint Réka unokahúgát

Csúnyának és cikinek tartották osztálytársai a megkapóan gyönyörû Rellát. De a sors kárpótolta õt a gúnyolódásokért, Rubint Réka máris utódjaként nevezte meg.

Rubint Rella először tavasszal állt ki a széles nyilvánosság elé, amikor nagynénjével Rubint Rékával és unokatestvérével, Larával Alakreform Angyalok címmel közös torna DVD-t forgattak. De aki figyelt az utóbbi egy-két évben, tisztán láthatta, hogy Réka mellett a rendezvényeken, a tornákon is egyre gyakrabban bukkan fel a rendkívül csinos, kedves arcú, fiatal rokon. Most, hogy Réka sportbalesetet szenvedett, Rella talán még inkább előtérbe kerülhet.

Réka saját kislányaként szereti

A most 18 éves szépség nem más, mint Rubint Réka bátyjának a lánya – de valójában nem hirtelen került szem elé. Hiszen a jászberényi Rubint család rendkívül összetartó, így a két testvér – Réka és bátyja Robi – gyerekei szinte együtt nőttek, nőnek fel. Rella mindig is sok időt töltött Rékáéknál, és Lara is Jászberényben. Ezzel együtt is immár az világos:

Rubint Réka komoly szerepet szán Rellának és csinos unokahúga beavatása már meg is kezdődött.

 

Összetart a család

„Mindig is szívügyem volt a bátyám, Robi családja. Szüleink úgy neveltek minket, hogy bárhogy is alakuljon az életünk, mindenben támogassuk egymást. Rella néhány évvel ezelőtt többszörös térdsérülést szenvedett és abba kellett hagynia a kézilabdázást. Rendkívül megviselte lelkileg a leállás, szerencsére kéznél voltak a DVD-im, Rella arra tornázott otthon” – meséli Rubint Réka, aki pontosan tudja, hogy egy sportoló számára mit jelent, ha abba kell hagynia a rendszeres mozgást. Unokahúga mellé állt, biztatta, inspirálta őt.

Réka követője lett

Rella hamarosan Réka budapesti edzéseire is ellátogatott Jászberényből, majd egyre többször fölállt mellé a színpadra is.


„Nagyon jól esik, hogy Réka figyel rám, de egyelőre még szoknom kell a nyilvánosságot. Tény, hogy mindenem az aerobik és nem létezik más út előttem, mint az egészséges életmód – fejtette ki kérésünkre a csodaszép Rubint Rella, bár hozzáteszi azt is, hogy valójában nem könnyű a Rubint névvel elfogadtatni magát.

„Update Rellának csúfoltak a suliban, főleg a fiúk,

mert látták, hogy a családi vállalkozásban forgalmazott Update péksütiket eszem és sokat tornázom. Nagyon rossz érzés volt, hogy emiatt cikiznek, de anyukám azt mondta, ne törődjek velük.”

A csúfolódás már a múlté!

Azóta két év telt el és fordult a kocka! Rellát nemcsak elfogadták az iskolában, de egyre többen felnéznek rá sportos, egészséges életvitele miatt „Néha mosolygok ezen, talán menet közben megtetszettem azoknak is, akik pusmogtak a hátam mögött és csúfoltak. Most már inkább, mintha tartanának tőlem, a gimis szalagavatón is csak egy fiú mert fölkérni táncolni. Persze az is igaz, hogy élből távolságtartó vagyok, mivel lassan egy éve stabil barátom van, én pedig vigyázok a kapcsolatunkra.”

Egyre több a hódolója!

Tény azonban, hogy a csinos Rellán egyre több fiatalember szeme akad meg, a törökországi Alakreform táborban is csak úgy dongtak körülötte a pasik. No, de ki mert volna a Réka védelme alatt álló Rellával kikezdeni? A gondos nagynéni úgy vigyáz Rellára, mintha a saját kislánya lenne! „Naná, hiszen imádom! Ráadásul látom rajta, hogy komolyan veszi az egészet, ugyanúgy élete részévé vált az aerobik, mint nekem. Fanatikus és maximalista! Ez adta az ötletet a közös DVD-hez, de most már azt is tudom, hogy sokkal több van Rellában, mint korábban hittem.

Szorgalmas, kitartó, becsületes. Rubint vér folyik benne is, és Õ is megkapta azt a felbecsülhetetlen értéket a családtól, amely a siker egyik elengedhetetlen feltétele: szereti az embereket és tiszteli a munkát! Elképzelhetőnek tartom, hogy ő lesz az, akinek egyszer átadom a stafétát. Tudom, hogy idővel vissza kell majd vennem a tempóból, és akárhogy nézem, Lara a lovakért rajong, Rella viszont az aerobikért. Én mellette állok, és ha a lelkesedése megmarad, mindenben segíteni fogom őt, hogy sikeres, ismert és elismert példakép lehessen." - avatta be hosszútávú terveibe a %RIPOST%-ot Rubint Réka.

Ez is érdekelhet

origo.hu

épül a real madrid harmadik galaktikus sztárcsapata

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

travelo.hu

Két újabb szörnyű buszbaleset történt

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

ripost.hu

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

DIÉTA

"64 éves vagyok, de évtizedekkel fiatalabbnak nézek ki!” - elárulta egyszerű trükkjét a nő

DIÉTA

3 kg mínusz egy hét alatt: csodát tesz a zellerdiéta

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!