vagyonnyilatkozat

6 találat
INSIDER

Pasarétre költözött Karácsony Gergely? Hol lakik valójában?

Végre kiderült, miért használja rendszeresen az Erzsébet-híd Budáról Pestre vezető buszsávját a budapesti főpolgármester! Karácsony minden jel szerint már a budai elitnegyedben, egy pasaréti ingatlanban él, ez azonban egyáltalán nem szerepel a vagyonnyila

POLITIK

A trágár Hadházy vagyonnyilatkozata hiányos

Hadházy „megfeledkezett” azokról az adományokról, amelyeket a választóktól kapott, hogy a lóalkatrész szöveg miatti pénzbüntetését kifizethesse – írja a Mandiner.hu.

POLITIK

Eljárás indulhat Gyurcsány Ferenc ellen

Még a héten kezdeményezi a vagyonnyilatkozat-tételi eljárást Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnökkel, a DK elnökével szemben Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az Országgyűlés mentelmi bizottságánál – értesült a Magyar Nemzet.

BOZÓT

Kinek a luxusvillájában lakik Vona Gábor?

Ezt a lényeges kérdést ugyanis gondosan kerüli a vagyonnyilatkozatában. Szokásához híven kisebbnek tűnő vagyontárgyak felé tereli el a figyelmet. Bevall mondjuk egy legelőt... A legfrissebb vagyonnyilatkozat titkai.

BOZÓT

Sokmilliós luxusórák szerelmese Botka "ROLEX"László. Miért tüntette el őket a vagyonnyilatkozatából?

DK-s politikusoktól, Botka korábbi MSZP-s párttársaitól származó információk szerint ugyancsak költséges hobbija van a szocialisták miniszterelnökjelöltjének. Csakhogy a sokmilliós óráknak, akárcsak a luxusdzsipnek, nyoma sincs a vagyonnyilatkozatában...

Hatalmas luxusvillát vett magának az MSZP leköszönt elnöke. Miből?

Nettó ötszázezer körüli fizetéséből, párttársait is meglepve törökbálinti luxusházat vett az MSZP korábbi elnöke Tóbiás József.