tóth sándor

10 találat
INSIDER

Tiszta vizet öntött a pohárba a szakember: ellenanyag nélkül is véd a kínai vakcina

Tóth Sándor virológus közérthetően magyarázza el, hogyan hatnak a kínai vakcinák és miért nem az ellenanyagszint a mérvadó.

INSIDER

Megszólalt a virológus: három ijesztő ok miatt veszélyes igazán a brit mutáció

Egyre többen betegszenek meg a koronavírus angliai variációjától. A magyar virológus a Ripostnak elmondta, három ijesztő ok miatt veszélyes igazán a brit mutáció.

INSIDER

Kiderült: ezek a mellékhatásai a patikákba kerülő koronavírus elleni gyógyszernek!

A hamarosan patikákba kerülő favipiravir hatóanyagú gyógyszer még az orvosokat is megosztotta, sokan tartanak a mellékhatásaitól. A Ripost most tiszta vizet öntött a pohárba, egy olyan szakértőt kérdeztünk, aki vizsgálta már.

POLITIK

Covid-19 hibrid-mutáció: az is elkaphatja, aki már átesett a betegségen!

Megjelent a koronavírus legújabb variánsa, a kaliforniai és a brit mutációk hibridje. Ez gyakorlatilag egy igazi szörnyeteg: azok is megbetegedhetnek tőle, akik már átestek a víruson.

INSIDER

Kiderült: ennyi minden van a kínai vakcinában!

Szerdától már a kínai Sinopharm vakcinával is elkezdik oltani a jelentkezőket a háziorvosok. Sokáig rejtély övezte, hogy mit is tartalmaz ez a vakcina, ám most kiderült.

INSIDER

Nincs menekvés? Elrejtőzhet a koronavírus a gyógyultak szervezetében!

Egyre több jel utal arra, hogy elrejtőzhet a koronavírus azok szervezetében is, akik átestek rajta és meggyógyultak. Azt, hogy ez nem légből kapott teória, Tóth Sándor virológus magyarázata támasztja alá.

INSIDER

A virológus elárulta: ez történik, ha már lappang benned a vírus, és oltást kapsz!

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mi történik, ha már elkaptuk a vírust, de lappang bennünk a betegség és így kapjuk meg az oltást. Tóth Sándor virológus most elárulta.

INSIDER

Megszólalt a virológus: Mi sem ússzuk meg a dél-afrikai covid mutációt

Aggasztó következtetésre jutott a dél-afrikai koronavírus mutáció kapcsán Tóth Sándor virológus: szerinte esélyünk sincs elkerülni. A szakember azt is elmondta a Ripost-nak, hogy ennek mi az oka, és szerinte mi lehet az, ami majd megállíthatja.

INSIDER

Meg fogsz lepődni, mi mindent rejt az AstraZeneca vakcina

Csütörtökön elkezdődött a 60 év alatti krónikus betegek oltása az AstraZeneca vakcinával hazánkban is. A Ripost megtalálta a vakcina összetevőit, Tóth Sándor virológus pedig elmagyarázza, mi micsoda.

SZTÁRDZSÚSZ

Félpucéran pózoltak az RTL Klub exsztárjai

Egyik szívtipró sem éppen fiatal már, de jó karban vannak, így bátran kiültek a nyarat idéző kánikulában egy kis "hasbehúzós" napfürdőzésre.