rétvári bence

33 találat
POLITIK

Rétvári: továbbra is ingyenesen és pontosan érkeznek a tankönyvek az iskolákba

Minden nehézség és árnövekedés ellenére.

POLITIK

„Az ellenzék most, válság idején sem segíti a kormányt”

Rétvári Bence így válaszolt.

BOZÓT

Karácsony Gergely kérjen bocsánatot a keresztényeket gyalázó mondatáért

Rétvári Bence teljesen jogosan háborodott fel azon a hasonlaton, amit a főpolgármester használt. De Karácsonynak a jelek szerint ez is belefér, mert napok óta hiába várják az emberek a bocsánatkérését.

INSIDER

Újabb 10 százalékkal növeli a kormány a pedagógusok fizetését

Rétvári Bence a kormány Facebook-oldalán számolt be a jó hírről.

INSIDER

Lerántották a leplet: ezzel a feltétellel 10 magyarból 9 szívesen vállal gyereket

Fontos dolgok hangzottak el a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) együttműködésével az idősek világnapján tartott konferencián.

INSIDER

Rétvári Bence: a kormány családbarát országot épít

Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára a szoptatás, anyatejes táplálás világnapja alkalmából rendezett ünnepségen beszélt az eddigi támogatásokról és a további tervekről.

INSIDER

Nemzeti Konzultáció: a vakcinagyárról is véleményt mondhatnak a magyarok

A vakcinagyár a jövőben is hasznos lehet az egészségügy számára.

INSIDER

Rétvári: ha a baloldalon múlna, ma kevesebb beoltott és több fertőzött lenne

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára úgy látja, hogy a baloldalt a koronavírus-járvány harmadik hullámában is csak a pozícióharc, a hatalom és az osztozkodás érdekli, szerinte ezért versenyeznek egymással trágárság

INSIDER

Rétvári: novemberben húsz százalékkal emelik az ápolók, szakdolgozók fizetését

Ebben az évtizedben 915 milliárd forinttal, 76 százalékkal növelte a kormányzat az egészségügyi ráfordításokat.

INSIDER

Rétvári Bence: országosan 17 ambuláns mintavételi pont segíti az ingyenes tesztelést

Amennyiben valakinek a kontaktkutatás kapcsán szükséges a tesztelése, a háziorvos időpontot kérhet a 17 ambuláns mintavételi pont valamelyikére, ha a jelentkező tünet- és panaszmentes – hívta fel a figyelmet az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamen

POLITIK

Rétvári Bence: A TAO-ellenes küzdelem Che Guevarája Varju László – videó

Az Országgyűlésben Varju László ismét a TAO-rendszert támadta.

POLITIK

Rétvári Bence: üzletág lett a gyöngyöspatai eset

Pénzszerző üzletággá vált a gyöngyöspatai eset – mondta Hír TV-nek az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. Rétvári Bence szerint a Soros-szervezetek nyerészkednek a szegregációból, ahelyett, hogy valódi megoldást adnának a hátrányt

SIKER PÉNZ CSILLOGÁS

Tovább nőttek a nyugdíjak: mutatjuk, mennyivel!

Tavaly januárhoz képest 3,5 százalékkal magasabbak az ellátások, és a vásárlóértékük már több mint 10 százalékkal magasabb, mint néhány éve.

INSIDER

A napokban kapják meg emelt bérüket az egészségügyi szakdolgozók

Július 1-jével újabb 8 százalékkal emelkedtek az ápolói, szakdolgozói alapbérek; az emelés mintegy 81 ezer embert érint.

RIPOSTER

130 ezer gyermek üdülhet Erzsébet-táborokban

A tavalyihoz hasonlóan az idén is csaknem 130 ezer gyerek vehet részt az Erzsébet-táborok programjain - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn a zánkai Erzsébet-táborban.

HARCÉL

Rétvári: Brüsszel fenyeget és akadályoz

Brüsszel kettős beszédet alkalmaz a babaváró támogatással kapcsolatban, mert a brüsszeli bürokraták akadályozzák a program megvalósulását, az Európai Bizottság szóvivője pedig azt állítja, nincs kifogásuk ellene.

RIPOSTER

Rétvári: A nemzet jövőjét a kistelepüléseken találjuk

A nemzet egyik fő bázisa, megmaradásának és utánpótlásának fontos elemei a kistelepülések - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vállajon.

KÜLFÖLD

Veszélyes betegségeket is Európába hoznak a migránsok

A migráció az egészségügyre és az oktatásra is veszélyt jelent, valamint a jóléti állam alapjait is megrendíti - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

RIPOSTER

Tanuló tanárok, javuló oktatás

Sikeres a 2013-ban bevezetett pedagógus-életpálya, mivel már több mint 55 000 tanár lépett előre - minősítési eljárás során - pedagógus I. fokozatból pedagógus II. fokozatba - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-ne

INSIDER

A költségvetési bevételek növekedése teszi lehetővé a családtámogatás bővítését

Óriási támogatást jelentenek a családoknak az évértékelőben bejelentett intézkedések.

RIPOSTER

Rétvári Bence: A nyugdíjasok megbecsülést érdemelnek

Nem csökken a nyugdíjak értéke, amíg polgári kormány van Magyarországon, az idősek továbbra is számíthatnak a Fidesz-KDNP-re, amely szavakban és tettekben is megbecsüli őket - mondta Rétvári Bence államtitkár.

HARCÉL

A kommunizmust mentegetők toleránsak a náci eszmékkel

Nemzeti alapú, a nemzet érdekeit minden más elé helyező politikára van szükség, nem pedig olyan nemzetközi ideológiák támogatására, mint a kommunizmus, a nácizmus vagy a globalizmus.

RIPOSTER

Rétvári Bence: Közel 30 ezren igényelték a CSOK-ot

Az elmúlt évben már csaknem harmincezer család vette igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt, így 2015-től már 95 ezer család otthonteremtését segítette az állam a csok keretében.

RIPOSTER

Rétvári: 200 ezren soha többé nem tértek haza

Az emlékezés az ismétlődés legjobb ellenszere, és ha tabuk nélkül tudunk beszélni a 20. századról, néhány hibától megóvhatjuk magunkat a jelenben - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a málenkij robot évfordulója alkalmáb

RIPOSTER

42 ezerrel nő az éves nyugdíj

Idén 2,7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak, a bankszámlákra január 11-én érkezik a megemelt nyugdíj, a posta pedig január 16-án kezdi meg a kézbesítést.

INSIDER

2022-ig emelkedni fog a tartós ápolásra szorulók juttatása

Február 5-én folyósítják először a most bevezetett "gyermekek otthongondozási díját" (gyod) mintegy 17 ezer családnak. Nemcsak a gyod, hanem minden ápolási díj folyamatosan emelkedni fog 2022-ig. Mindezt Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumán

POLITIK

Rétvári: Bővülnek és emelkednek az ápolási díjak 2019-től

Az idei évtől bővülnek és emelkednek az ápolási díjak - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

RIPOSTER

Többet keresnek a nők

Kisebbek a jövedelmi különbségek 2010-hez képest az ország jobban vagy kevésbé fejlett régiói között az KSH legújabb adatai alapján. Szintén kisebb a különbség a nők és férfiak jövedelme között "a balliberális időszak jövedelmi ollójához" képest - nyilatk