A baloldalnak be kell fizetnie az ÁSZ-bírságot, a NAV meggyanúsíthatta Karácsony táskás emberét

POLITIK

összezárva friderikusszal

59 találat
SHOWBIZ

Szó sincs Friderikuszról a TV2-nél

Senki sem érti, honnan jöhetett a hír, hogy Friderikusz Sándor visszatér a TV2-re az Összezárva Friderikusszal című produkcióban.

SHOWBIZ

Kiderült Friderikusz Sándor titka, ezt kevesen gondolták volna

Igazán meglepő, hogy a botrányos búcsú után így döntött a népszerű műsorvezető!

SHOWBIZ

Hajdú még vár Friderikuszra

Hajdú Péter és Friderikusz Sándor csúnyán összeveszett, amikor tavaly márciusban a showman csapot-papot hátrahagyva kiszállt az Összezárva Friderikusszal című műsorból.

SZTÁR

Megdöbbentő vallomás: megcsalta feleségét a magyar színész

Váratlanul színt vallott ötödik gyermekéről Gesztesi Károly. A mostanában egyébként is zűrös hétköznapjairól híres színész az Összezárva Friderikusszal című műsorban tette megdöbbentő vallomását.

SHOWBIZ

Alaposan nekiestek a sztárok Friderikusznak

Hajdú Péter nem kevesebb mint 3,8 millió forintot követel Friditől, ám ez még nem minden...

SZTÁRDZSÚSZ

Peren kívül fizet milliókat Fridi Hajdúnak

Friderikusz Sándor az Összezárva Friderikusszal új évadának forgatása előtt hagyta ott a TV2-t, amivel Hajdú Péter cégének több millió forintos kárt okozott. Úgy tűnik, hogy sikerült peren kívül megegyezniük, Fridi zsebből fizetheti ki tartozását.

SHOWBIZ

Hajdú a kollégái pénzét követelheti Friderikusztól

Minden készen állt a felvételre, amikor Fridi kilépett a műsorból, és otthagyta a csatornát. A műsorvezetőnek nem ez lesz az első kártérítési pere.

SHOWBIZ

100 milliós per várhat Friderikuszra

Fridi megfontolt ember hírében áll, és mint olyan, biztosan tisztában van vele, hogy kihátrálása a TV2-ből, komoly anyagi veszteséget jelenthet, mind a csatornának, mind pedig lemondott műsora producerének, Hajdú Péternek.

SZTÁRDZSÚSZ

Nem várt szerepben tér vissza a TV2-re Friderikusz Sándor

A műsorvezető a hírek szerint nem kap saját műsort a csatornánál, hiszen egy teljesen más feladatot szánnak neki. Háttéremberként számítanak rá.

SZTÁRDZSÚSZ

Ezeken a sztárhíreken tuti ledöbbennél 2016-ban

Az elmúlt évben is számos meghökkentő hír látott napvilágot a hazai celebekkel kapcsolatban, de mi most összeszedtük, mik lennének az újév legnagyobb meglepetései.

SHOWBIZ

Friderikusz Sándort teljesen kiborította saját műsora, befejezi?

Veszélybe került az Összezárva Friderikusszal folytatása, miután a tapasztalt tévés teljesen kibukott a műsorban szereplő celebeken. Fridi ugyanis nívósabb vendégekkel képzelte el az összebútorozást, ezért most azt fontolgatja, hogy nem vállal több epizód

SHOWBIZ

Íme, a bizonyíték, hogy Berki Krisztián sokkal jobb Friderikusznál!

Bizonyos területeken Fridi meg sem közelíti a realitysztárt, és valószínűleg soha nem hozza majd be a lemaradását.

SZTÁRDZSÚSZ

Berki Krisztián belekötött Friderikusz Sándorba

Változatlanul vannak tüskék Berki Krisztiánban, amiért Friderikusz Sándor kicsit kioktatta. Most megpróbált visszavágni. Próbált.

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppácska! Berki Krisztián folyton ugyanazt a ruhát hordja - Fotók

Az Édes Élet szereplője vagy nagyon szereti kék öltönyét, és ezért feszít gyakran benne, vagy még sincs miből sokat költenie ruhákra.

SZTÁRDZSÚSZ

Így és ezért nevezte Berki Krisztián Friderikuszt bohócnak! - Videó

Az Édes Élet sztárja keményen beszólt a műsorvezetőnek, de sértő véleményét azonban nem merte Friderikusz szemébe mondani.

LELKIZŐ

Kislányával áll bosszút alkoholista anyján Berki Krisztián? - Videók

Az Összezárva Friderikusszal legutóbbi adásából kiderült, hogy Berki Krisztiánnak is vannak érzései, de leginkább önmagával kapcsolatosan... Aztán jött néhány magyarázat a szörnyű gyerekkorból...

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb balhés vendég! Friderikusz a mosdóba menekült Berki Krisztián miatt

Majdnem ugyanaz történt meg az Összezárva Friderikusszal felvételén, mint anno Árpa Attilával. Csak most nem a vendég hagyta ott a műsorvezetőt, hanem maga Friderikusz Sándor vonult ki a fürdőszobába Berki Krisztián stílusa miatt.

SZTÁRDZSÚSZ

Édesanyja miatt sírta el magát a kamerák előtt Berki Krisztián - Videó

Az egykori Fradi-vezér lesz Friderikusz Sándor legújabb vendége, aki elcsukló hangon és nagyon nehezen beszélt édesanyjával való kapcsolatáról.

LELKIZŐ

Gregor Bernadett megvédte nőveréssel vádolt exférjét

A színésznő megszólalt Horgas Eszter egykori borzalmas házasságával kapcsolatban. Berni elképzelhetetlennek tartja, hogy Somogyi István bármikor is megütötte volna a fuvolaművésznőt, hiszen őt se bántotta soha.

RIPOSTER

Deutsch Tamás Friderikusznál vallott zsidó származásáról

11 éves volt, amikor édesapja elmondta neki, hogy zsidó származásúak, és megismerte családja történetét.

SZTÁRDZSÚSZ

Frei Tamást hazugságokkal vádolja egykori kollégája

Juszt László és a legendás tévés vitája közel másfél évtizede tart, de az ügy most újabb fordulatokat vett. Juszt azt állítja, hogy Frei hazugságot hazugságra halmoz, és az sem volt igaz, amit Friderikusznál elmondott.

SZTÁRDZSÚSZ

Friderikusz Sándor kiakadt Deutsch Tamás stílusától - Videó

A műsorvezető azt kifogásolta, ahogy Deutsch a közösségi profilján káromkodott, hiszen szerinte ez a hangnem korántsem illik egy vezető politikushoz.

SHOWBIZ

Frei Tamás a mai napig félti az életét az orosz maffiától - Videó

Az Összezárva Friderikusszal legutóbbi adásában Frei Tamás felidézte hírhedt interjúját azzal a bizonyos orosz bérgyilkossal, akiről még mindig félve beszél.

SZTÁRDZSÚSZ

Nem akart gyereket, ezért elhagyta szerelmét Frei Tamás

A legendás tévés Friderikusz Sándornak mesélt élete egyik legrosszabb döntéséről. Frei Tamás válása után megtalálta élete szerelmét, de nem volt kész arra, hogy újra családot alapítson, ezért elhagyta párját.

SZTÁRDZSÚSZ

Újra visszatér a képernyőre Frei Tamás - Videó

Az egykori televíziós elfogadta Friderikusz Sándor meghívását, így jó pár év után megint láthatják őt a tévénézők.

LELKIZŐ

Szörnyű családi drámájáról vallott Gregor Bernadett

A szép színésznő a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy egykor iskolaigazgatóként dolgozó anyukája teljesen leépült az alkohol hatására. Berni, aki végignézte, ahogy anyját a sírba viszi az italozás, Friderikusz Sándornak vallott a feldolgozhatatlan trau

SZTÁRDZSÚSZ

Gregor Bernadett bárkihez hozzámenne Friderikusz szerint - Videó

Árpa Attila után, a színésznő lesz Friderikusz Sándor legújabb vendége egy éjszaka erejéig. A műsorvezető a házasságairól és szerelmi életéről is faggatta Gregort.

SZTÁRDZSÚSZ

Friderikusz küldte haza a megtört Árpa Attilát

A Music FM reggeli műsorában, az Önindítóban végre tiszta vizet öntött a pohárba Friderikusz Sándor, és elmesélte, hogy miként is zajlott a nagy port kavart Árpa Attila interjúja.