migránsbanda

9 találat
POLITIK

Hat migránst tartóztattak le a lövöldözés után a déli határon

KÜLFÖLD

Migránsbandák lövöldöztek Bécs utcáin

A rendőrség hajtóvadászatot indított

POLITIK

Terhes lett a 16 éves kislány, akit megerőszakolt a migránsbanda

A négytagú muszlim társaság különböző tájakról verődött őssze. Van közöttük líbiai, tunéziai, iraki és valaki, aki Törökországban nőtt fel.

POLITIK

Bolgár bevándorlók erőszakoltak meg egy 18 éves lányt Duisburg mellett

A gaztettre úgy derült fény, hogy késő este az egyik közeli házban lakók kutyái nyugtalankodni kezdtek, majd a tulajdonosok felfedezték a megerőszakolt nőt és még két fiatalkorút a kertjük mögötti gazos területen.

KÜLFÖLD

Gettót csináltak a migránsok Köln egyik kerületéből

Szemtanúk elmondása szerint a hétvégén 15-20 libanoni migráns ugrott ki több sportautóból Köln egyik kerületében, majd baseballütővel kezdték verni egymást. Az esetről beszámoló emberek még két nappal a történtek után is sokkos állapotban voltak.

KÜLFÖLD

Több száz fős migránsbanda támadt rendőrökre Németországban

Tömegverekedéshez riasztották az egyik éjszaka a rendőrséget a németországi Bocholtban. Amikor az egyenruhások a helyszínre érkeztek, akkor megváltozott a közhangulat, és a kétszáznál nagyobb tömeg a járőröket kezdte fenyegetni.

KÜLFÖLD

50 ezer forintért kellett a kínok kínját átélnie az idős házaspárnak

Négy szír migráns saját otthonukban kötözte meg a német nyugdíjasokat, és 30 centiméteres kést nyomtak a torkukhoz. Az áldozatok sokkos állapotba kerültek.

KÜLFÖLD

Ismét erőszakos migránshorda randalírozott Kölnben!

Az arab és észak-afrikai kinézetű személyek halloweenpartira gyűltek össze, de gyorsan leittasodtak és elkezdtek verekedni. Három nőt pedig szexuálisan zaklattak.

KÜLFÖLD

Brutális migránsbandára csaptak le Ausztriában

A hat főből álló banda tagjainak többsége albán és török származású. Az alsó-ausztriai rendőrség közleményben számolt be a sikeres akcióról, a bűnözői csoport brutális módszereket használt.