kreatív ötletek

10 találat
OTTHONKA

Szuper ötletek szilveszterre, így lesz fergeteges a buli

Nálad lesz idén a szilveszteri parti? Teremts bulihangulatot, hogy mindenki jól érezze magát! Mutatjuk az ötleteket!

MAMAKLUB

Filléres ötlet: őszi levélből készítsetek limlomos tálkát

Nagyobb gyerekek is kiélhetik alkotóvágyukat az agyag vagy gyurma formázásával. Mutatós, levél formájú tálkákat készíthetnek, amelyekben mécsest, kulcsot, aprópénzt, limlomot tarthatnak. Lakásdísznek, karácsonyi ajándéknak is kiváló!

MAMAKLUB

Filléres ötletek, hogy ne unatkozzon a gyerek a hétvégén

Ne hagyd, hogy a tévé előtt punnyadjanak a gyerekeid! Mutass nekik néhány kreatív ötletet és mindannyiótoknak vidáman telik el a hétvége.

OTTHONKA

Ki ne dobd a lyukas harisnyát, hihetetlen, mire használhatod

Hihetetlenül bosszantó, amikor néhány használat után felszalad a harisnyán a szem. De van egy jó hírünk, nem kell azonnal kukába dobnod. Íme 5 ötlet, mire lehet még jó.

SIKK

Így lehetsz őrülten dögös a strandon

Végre kiszabadulsz a hétköznapok fogságából, itt az idő, hogy megmutasd magad a strandon. Ne tétovázz, légy bátor, így színezd ki a nyaralás, pihenés pillanatait.

FAZÉK

Húsvéti meglepetés, így szerezz örömet a gyerekeknek

Húsvétkor együtt a család. Íme néhány ötlet, hogyan díszítheted egyszerűen tojással az asztalt, kreatív, játékos perceket szerezve a gyerekeknek is.

OTTHONKA

A hagyományos tojásfestés már a múlté: itt a legújabb idei divat

Nyakunkon a húsvéti készülődés és a tojásfestés. Felejtsd el a hagyományos színes tojásokat, sokkal szebb és dekoratívabb ötleteket mutatunk!

OTTHONKA

Soha ne dobd el a rossz autógumit: szuper, mire használhatod

A raklapbútorok után itt a legújabb őrület. Használt autógumiból némi festékkel és ötlettel hihetetlenül jópofa dolgokat varázsolhatsz.   

OTTHONKA

10 dolog, amiben segít a ragasztópisztoly

Zseniális eszköz a háztartásban, amit nem csak ragasztásra használhatsz! Rendkívül sok lehetőséget rejt még ez a kis szerkezet! Mutatjuk, hogyan lesz segítségedre a mindennapokban!

OTTHONKA

Csodás karácsonyi dekorációk egy kis maradék fonalból

Bámulatosan egyszerű dekorációk anélkül, hogy költekezned kéne! Készíts pomponokat és variáld őket kedved szerint! A végeredmény káprázatos lesz.