Ezért ne dobd el soha a befőtt vagy a konzerv levét
Kár lenne elpocsékolni, inkább használd fel a konyhádban!
Kár lenne elpocsékolni, inkább használd fel a konyhádban!
Imádod az olasz konyhát, de nincs időd fűszeres paradicsomszósz főzésével pepecselni? Ez a sült paradicsomszósz könnyen elkészíthető, és bármikor, bármilyen mennyiségben előkaphatod a mélyhűtődből vagy a kamrából.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal arra kérte a vásárlókat, hogy véletlenül se nyissák ki a terméket.
Nincs nálad konzervnyitó, esetleg eltört a régi? Semmi baj, ugyanis most megmutatjuk, hogyan nyithatod ki könnyedén a konzervet egyetlen kiskanál segítségével.
Ha eddig mindig kiöntötted a savanyúság levét, ezután biztos nem fogod. Senki sem gondolta volna, hogy ennyi mindenre fel lehet használni, miután megetted a benne lévő uborkát vagy bármi mást.