farm attila

13 találat
SHOWBIZ

Csak egy játékos érdemelne győzelmet a Farmban?

Érdekes négyes fogat küzd az elsőséggel járó húszmillió forintért az RTL Klub játékában miután Brigi vereséget szenvedett Attilával szemben. Egy játékos akad, aki meg is érdemelné!

SZTÁRDZSÚSZ

Reagált az RTL Klub a nézők vádjaira!

Bár már volt egy másik párbaj is a Farmon, idekint nem csitulnak a kedélyek. A korábbi küzdelemben elvérzett Sanya rajongói vizsgálatot követelnek.

SZTÁRDZSÚSZ

Csalást kiáltanak a Farm nézői! Van benne valami

Attila és Sanya párbaja után nézők sokasága kiáltott csalást a játék hivatalos közösségi oldalán. Akadt elégedetlenkedő, aki képekkel igyekszik bizonyítani azt, amit Zé nem vett észre.

SZTÁRDZSÚSZ

Vállalhatatlan stílusban szólt be az RTL sztárjának Aurelio!

A ValóVilág egykori győztesét Farm Attila húzta fel annyira, hogy durva véleményét már nem tudta magában tartani.

LELKIZŐ

Kamerák előtt sírta el magát az RTL öntelt celebje

Könnyekig hatódott Farm Attila, amikor anyukája váratlanul meglátogatta őt. A kezdetben sikeréhes versenyző hetek óta árnyéka önmagának, anyja szavai azonban új erőt öntöttek belé.

SZTÁRDZSÚSZ

Az RTL Klub sztárjainak vetkőzésétől tátva marad a szád!

A Farm férfi játékosai egy sztriptíztánccal lepték meg női vetélytársaikat, akik teljesen elámultak a merész produkciótól. Ilyen előadást még biztosan te sem láttál!

SZTÁRDZSÚSZ

Elhagyja gyermeke anyja az RTL sztárját?

Attila egyszer már kiakasztotta barátnőjét a Farmban tanúsított viselkedésével, de most erre is sikerült rátennie még egy lapáttal. Vajon gyermeke anyja megvárja a férfit, vagy az üres lakásba tér haza?

SZTÁRDZSÚSZ

Szex után, élő adásban fog vér folyni az RTL-en?

"Kussoljál, te paraszt, mert szétváglak!" - ezzel a mondattal új korszak kezdődött a Farmban, ami vélhetően valamilyen erőszakos összecsapásban fog kiteljesedni.

SZTÁRDZSÚSZ

Szerelmét is kiakasztotta az RTL-es botrányos viselkedése!

Farm Attila nemcsak a nézőknél verte ki a biztosítékot, hiszen folyamatos mocskolódása párját is meglepte.

SZTÁRDZSÚSZ

Sokkolta az állatvédőket az RTL műsora, tüntetést szerveznek!

Demonstrációt fontolgatnak a felbőszült állatvédők, miután Farm Attila baltával vágta le egy pulyka fejét a vidéki reality csütörtöki adásában.

SHOWBIZ

Hibáztak az RTL Klub pszichológusai?

Senki nem érti, miért nem intik visszafogottabb viselkedésre a Farmban folyamatosan minősíthetetlenül viselkedő Attilát, aki gyakorlatilag időzített bombaként ketyeg napról-napra.

FÜLES

Dühös nők jelentik fel az RTL Klubot

Nem sok erős karaktert zsúfoltak bele a Farmba, de egyikőjüknek mégis sikerült kivívnia olyan szintű általános gyűlöletet, amit még a VV Éva-VV Alekosz páros is csak irigykedve nézhet.

FÜLES

Eltitkolt múlt: Ezért volt börtönben az RTL Klub sztárja!

Meglepő dolog derült ki a Farm egyik versenyzőjéről, a szókimondó Attiláról. A kötekedő stílusáról ismert férfi korábban hét hónapot töltött rács mögött.