Újabb bizonyíték Bajnai Gordon és Magyar Péter kapcsolatára!

POLITIK

eurovízió 2015

18 találat
SHOWBIZ

Boggie-t látva mindenki otthagyta a tévét? Folytatódik a gúnyolódás!

A Mirror után a BBC is durva kritikát fogalmazott meg Boggie Eurovíziós daláról, igaz utóbbi sajátjait sem kímélte.

HŰHA

Zavarban van pocakjától Tatár Csilla?

A műsorvezető gyönyörűbb, mint valaha, bár egyelőre mintha még kicsit zavarban lenne pocakjától. Takargatni ugyan nem takargatja, de egyelőre nem szívesen mutatja meg a nyilvánosságnak.

SHOWBIZ

Eurovizió: Kamu vagy tud valamit a győztes svéd csávó?

Ha nem láttad szombat este az Eurovíziós Dalverseny döntőjét és nincs kedved órákat tölteni vele, nézzük végig újra!! Nyugi a huszonhétből csak négy dallal terhelünk. Viszont a győztest kivesézzük! Jó hangosan!

HŰHA

Akarsz még késő éjszaka egy jót nevetni? Na kire emlékeztet Conchita?

Maláj Tigris és Labanc Kolbászka. A rokonság letagadhatatlan! Ha megnézik különleges coub-videónkat, a Ripost látogatóiban is feltámad a gyanú! Conchita és Kabir Bedi, vagyis Sandokan egy tőről fakadnak...

HŰHA

Eurovízió- Nyert a svéd, de kit érdekel?

Figyelem! Nyálcsorgatásra alkalmas fotók következnek! Nem csak sírni tud az Eurovíziós dalverseny második helyezettje, Polina Gagarina de szuper szexin pózolni is.

HŰHA

Unalmas altatódalt énekelt Boggie! Tévedés volt kiküldeni?

Megy a vita ezerrel. Netán túlságosan finomkodó, sőt mi több sznob volt Boggie és dala a pörgős, energikus mezőnyhöz képest? Tévedés volt őt küldeni egy ilyen versenyre?

SHOWBIZ

Eurovízió 2015: Boggie 20. lett, a svédek nyertek!

20. helyen végzett Boggie. Ahogy elkezdtek megérkezni a szavazatok, rögtön borítékolható volt, hogy svéd-olasz-orosz küzdelemre számíthatunk.

Eurovízió: az 5 legkínosabb baki az elmúlt versenyekről

Az élő adásokba néha becsúszhat a hiba. Például ha valakinek leesik a ruhája, vagy egy rajongó váratlanul csatlakozik a bandához.

HŰHA

Eurovízió 2015 - Õ Boggie legnagyobb ellefele

Ugyan a fogadóirodáknál nem Bojana Stamenov a főesélyes az idei dalverseny megnyerésére, ám mégis több jel mutat arra, hogy a szerb énekesnő megismételheti Conchita Wurst tavalyi mutatványát.

ÉLETMÓDI

Eurovízió: kiszámoltuk, hogyan nyerhet Boggie!

A finnek és az erdélyi magyarok lehetnek legfőbb szövetségeseink. És meglepő módon Izland is besegíthet!

SHOWBIZ

Eurovízió 2015 - Boggie büszke arra, hogy csepeli lány

Arisztokratikus, légies kinézete, magas intelligenciája miatt akár budai úrilánynak is nézhetné az ember. Boggie azonban mindig tudatosítja: Csepelről származik.

HŰHA

Mi már tudjuk, ki nyerheti az Eurovízós Dalfesztivált

A Google keresések alapján nagyjából megjósolható, hogy mely országok melyik versenyzőre fognak a leginkább szavazni.

SHOWBIZ

Eurovízó 2015: Betegség fenyegeti Boggie szombati döntőjét

Két nappal az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntője előtt egyre többeket betegít meg a hirtelen beköszöntött rosszidő.

SZTÁRDZSÚSZ

Az angolok tovább mocskolják Boggie-t! Mit akarnak?

Minősíthetetlen stílusban támadja Boggie-t néhány elvetemült angol újságíró. Képtelen abbahagyni a mocskolódást. Vajon mi hajtja őket?

SZTÁRDZSÚSZ

Eurovíziós Dalfesztivál - Ijesztően lefogyott Conchita Wurst!

Conchita Wurst szakállát már megszoktuk tavaly óta, az énekes most anorexiás külsejével sokkol. Az egyik tévés Victoria Beckham és David Copperfield tökéletes keresztezésének nevezte a tavalyi Eurovízió győztest!

HŰHA

Eurovízió 2015: Könnyekig hatódtak Boggie-tól versenytársai

Boggie bejutott az Eurovíziós Dalverseny legjobb tíz előadója közé. Versenytársai közül többen is meghatottan gratuláltak az énekesnőnek.

HŰHA

Eurovízió 2015: Az angolok durván támadják Boggie-t

Lesújtó hangvételű cikket jelentetett meg az angol Mirror. Az Eurovízió hazai indulójára, Boggie-ra kihegyezve az egész országot betámadták.

SHOWBIZ

Eurovízió 2015: 5 dolog, amit nem tudtál Boggie-ról

Boggie már Bécsben készül az Eurovíziós Dalfesztivál idei döntőjére. A szerény énekesnő hamar megkedveltette magát külföldön is, sokan esélyesnek tartják, hogy előkelő helyen végezzen. Magánéletéről azonban keveset tudni, úgyhogy összeszedtünk nektek 5 do