ejakuláció

13 találat
SZEX & MÁS

Így lesz az első menet után újra harcra kész a férfi

A nők az első menet után szinte azonnal képesek lennének egy újabb orgazmusra; de a férfiaknál ehhez több időre van szükség. Egy pikáns trükkel azonban drasztikusan lecsökkenthető ez az idő...

SZEX & MÁS

Borzalmas, mit művelt a növényevés a vegetáriánus férfi péniszével

Mindössze egészséges életmódra akart átállni a pasas; csakhogy a zöldségevés olyan nem várt hatást okozott, amire egyáltalán nem gondolt...

SZEX & MÁS

Ezt köszönhetik a férfiak Kazuhio Matsumoto pornófilm-rendezőnek

Ilyen őszintén még nem beszéltek erről a kéjes témáról, melyet a japán rendezőnek köszönhetően világszerte ismernek. Nők és férfiak vallottak az arcra élvezésről, szexualitásuk tükrében.

SZEX & MÁS

Ez történik a testeddel, miután átélted az orgazmust

Szinte biztos, hogy te is tapasztaltad már az orgazmus mellékhatásait. Legföljebb azt nem tudtad, hogy miért épp szex után történt veled mindez.

SZEX & MÁS

Eszméletlen, mit művel a férfival havi 21 orgazmus

A gyönyör átélése, az ejakuláció élettanilag is nagyon fontos, akár szex, akár maszturbáció által. Lenyűgöző az egészségügyi hatás!

SZEX & MÁS

A valódi ok, amiért nem spriccel a női gyönyör

Rengeteg szexuális kézikönyv részletezi már, hogyan kell egyszerűen elérni a női ejakulációt. Azonban nem is olyan könnyű belépni a mennyei gyönyörök kapuján.

SZEX & MÁS

Elképesztő szexadat: Havi 21 orgazmus ezt teszi a férfival!

A legújabb vizsgálatoknak köszönhetően kiderült, hogy mit művel a férfival havi 21 gyönyörteljes együttlét. Ezentúl nincs több kifogás, szeresd egészségesre a párodat!

SZEX & MÁS

A biztos technika lépésről lépésre, hogy spricceljen a gyönyör

Sokan úgy gondolják, hogy a női ejakuláció csak mítosz, de valójában létezik, és minden nő képes rá. Igen, még te is! Nem is gondolnád milyen őrjítő gyönyör vár rád!

SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő szextitkokat árult el Soma

A népszerű spirituális tanácsadó nők millióinak segít, hogy eredményesek lehessenek az életben.

SZEX & MÁS

Íme, a 9 legkeményebb tény a péniszről!

Azt hiszed, már mindent tudsz az emberi testről? Nos, szinte biztos, hogy ezekről a tényekről még te sem hallottál. Garantáljuk, hogy most leesik az állad.

SZEX & MÁS

Havi 21 orgazmus ezt teszi a férfival!

Szeresd egészségesre a párod! Nemcsak a lelkének, a testének is jót tesz!

SZEX & MÁS

Gondoltad volna? Ezért alszik el a legtöbb férfi azonnal szex után

Évezredes ellentét férfi és nő között, hogy közvetlenül az orgazmus után a legtöbb pasi mély álomba merül, miközben a mellette lévő hölgy csendben szitkozódva hallgatja az elégedett kis horkolást. Nemrégiben kiderült, minderről bizony a természet tehet.

SZEX & MÁS

Fagyaszd le az orgazmusod! Nagyot robban a szexbomba

Te is vágytál már arra, hogy pároddal órákig szeretkezzetek? Egy kis gyakorlással kontroll alatt tarthatjátok magatokat. A hosszú együttlétnek számtalan titkát tárjuk most fel!