Így lesz az első menet után újra harcra kész a férfi

A nők az első menet után szinte azonnal képesek lennének egy újabb orgazmusra; de a férfiaknál ehhez több időre van szükség. Egy pikáns trükkel azonban drasztikusan lecsökkenthető ez az idő...

A fergeteges első menet után a nők többsége vágyna még egy kis kényeztetésre, majd még egy körre. Amiben nagyon is benne vannak a férfiak; csakhogy a férfiasságnak időre van szüksége, mire újra tettre kész lesz. Egy kutatásból kiderült, hogy átlagosan 25-30 perc kell az újabb erekcióig, de ez erősen korfüggő is. A fiatal férfiaknak elég lehet egy-két perc, idősebb korban ez több óra is lehet. Ám ebbe nem feltétlen kell beletörődni: vannak praktikák és trükkök, amikkel a férifasság sokkal hamarabb harcra kész lesz az első menet után.

Fotó: 123rf

A kutatásból az is kiderült, hogy a következő erekcióig szükséges pihenőidő hossza nagyban függ a hormonok működésétől, attól, hogy mennyit stresszel a férfi, és az életmódtól is. Például a túlságosan sok kávé és alkohol meghosszabbítja ezt az időt, akárcsak a rendszeres maszturbálás. Ezért egy kis változtatással sokat tehet a férfi azért, hogy hamarabb tettre kész legyen az ágyban az első menet után, például érdemes kiiktatni a stresszt, elhagyni a dohányzást, kevesebb alkoholt fogyasztani, és csökkenteni az önkielégítések számát. Ezen felül érdemes több zöldséget enni, eleget aludni és sokat mozogni a szabadban.

Szexszakértők szerint az életmódváltáson túl az ágyban is sokat tehet a férfi, hogy hamarabb be tudjon nevezni a második körre. Daniel Sher szexoktató szerint a legfontosabb, hogy a teremtés koronái ne görcsöljenek rá, hogy túlságosan sokat kell várni a következő merevedésre; ugyanis ha rástresszelnek, akár azt is kockáztatják, hogy egyáltalán nem lesz erekciójuk. Bármilyen túlhevült is a vágy a nőben, egy kis pihenőre szüksége van a férfiasságnak. Ám ez nem zárja ki, hogy közben más módon kényeztesse a partnerét a férfi az ágyban. Jöhetnek a simogatások, érzéki játékok, orális szex. A folyamatos stimulálás miatt a férfisság is hamarabb ágaskodni kezd, mint üres várakozással.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!