éden hotel

29 találat
FÜLES

Kitálalt a magyar valóságshow-sztár: Elrabolták szexmunkásnak!

Jól hangzó álláshirdetéssel csábították Kanadába, ezután pokollá vált az élete a gyönyörű lánynak!

SZTÁRDZSÚSZ

Meztelen fotón tűnt fel a botrányos magyar sztáranyuka

Újra megmutatta bájait Ökrös Alexandra, aki az Éden Hotel első évadában sem rejtegette bájait.

HŰHA

Elképesztően kerek popót villantott az Éden Hotel bombázója

A TV2 realityjének egyik legkedveltebb szereplője volt Apolka, akit még most, a műsor után is érdemes figyelemmel kísérni.

SZTÁRDZSÚSZ

Túl van az életveszélyes állapoton a TV2 volt sztárja

A harmadik Éden Hotelből megismert Adrienn húsvét előtt lett rosszul, azonnal kórházba kellett szállítani, mert vészesen kiszáradt.

SHOWBIZ

Elképesztő, mi érdekelte legjobban a magyarokat az idén!

A Google idei toplistájából több dolog is kiderül a magyar internetezési szokásokról. Meg arról, hogy mennyire felszínesek vagyunk úgy általában.

SZTÁRDZSÚSZ

Az utcán verte meg barátnője a TV2 sztárját

Éden Milánt magassarkú cipőjével püfölte nála hét évvel idősebb kedvese, miután hangos szóváltásba keveredtek a nyílt utcán. A nőt rendőröknek kellett megfékezniük.

LOVE

Bepasizott az Éden Hotel botrányos életű sztárja

Egy török származású férfi oldalán találta meg a boldogságot Éden Szandra. A botrányairól elhíresült celebnő már kisfiát is bemutatta a 41 éves üzletembernek, akinek szintén van már két gyereke előző házasságából.

HŰHA

Első látásra szerelem: már terhes az RTL Klub sztárja a TV2 botrányhősétől

Különös fordulatot vett az élet: az Éden Hotel fenegyereke az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplőjében találta meg élete társát és hamarosan gyermekük is születik.

LELKIZŐ

A megkínzott Éden Nóri összeomlott, nincs pénze pszichológusra

Hónapok óta szenved a tévéműsorban megalázott fiatal lány, akit szexre akartak kényszeríteni a hotel egyik szobájában. A TV2 viszont nem enged a zsarolásnak.

HŰHA

Cinthya Dictator pucéran élvezi a rétet - Fotó

A polgárpukkasztással nagy barátságot ápoló művésznő a természet lágy ölén mutatta meg, hogy mit kapott a természettől.

HŰHA

Ezt a videót sosem fogod elfelejteni Éden Snezi fenekéről

Az Éden Hotel szereplője olyan felvételt mutatott meg fenekéről, amire hosszú-hosszú időn keresztül biztosan emlékezni fogsz...

HŰHA

Cinthya Dictator erotikusan feszít edzés közben - Fotó

Elkezdett konditerembe járni Cinthya Dictator, de edzés közben mintha egészen másfajta testmozgást végezne.

FÜLES

Berki Krisztián és Hódi Pamela átvágják az egész országot

Egyre több jel utal arra, hogy Berki és Hódi Pamela titokban újra összejöttek. Bizonyítékok sora mutatja, hogy egyre több időt töltenek együtt, miközben a külvilág előtt nem vállalják fel egymást.

SZTÁRDZSÚSZ

Berki teljesen összezavarodott: exével tervez nyaralást

A legnagyszájúbb életművész maga sem tudja eldönteni, mit szeretne: egy biztos, közel akarja tudni magához kislányát. Hozzá pedig csak egy út vezet: Pamelán keresztül.

SZTÁRDZSÚSZ

Szexire gyúrta magát az Éden Hotel sztárja - VIDEÓ

Bosszantották a cikizős megjegyzések, ezért kemény edzésbe fogott Adri, hogy letornázza magáról az Éden Hotel alatt felszaladt kilókat. Különleges módszert választott.

FÜLES

Mindenkit átvertek! Kiderült az igazság Berki és Cinthya Dictator viszonyáról

Hódi Pamela és Cinthya Dictator hónapokon át felváltva vezette az Éden Hotel háttérműsorát Berki Krisztiánnal. Az Éden Éjjel utolsó adása után azonban kiderült, a látszat ellenére egészen más kapcsolat alakult ki a két műsorvezető között, mint amit a néző

HŰHA

Éden Hotel - Loki lemond tízmilliós nyereményéről

Hosszú hónapokon át tartó taktika eredményeként, múlt pénteken végül Loki-Barbara párosa lett az Éden Hotel győztese. A lány lakást vásárol majd a fejenként tízmilliós nyereményből, Loki viszont meglepő kijelentést tett a Borsnak.

SZTÁRDZSÚSZ

Hálátlan az Éden Hotel nyertese?

Kiderült, az újdonsült nyertes, Éden Barbara annak köszönheti vagyonát, hogy Baukó Éva bemutatta őt a TV2 munkatársainak. A Bors cikke szerint a lány csak ezért jutott el a válogatásra.

HŰHA

Ezeket a gyerekkori képeket látnod kell Berkiről!

Nehéz lehet elhinni, de Berki Krisztián sem egy méretes férfiállatnak született, hanem ő is volt aranyos kisgyerek. Amiről most mutatunk néhány képet.

Éden Hotel: 4 dolog, ami örökre beégett az agyadba!

Törölgetjük a könnycseppeket a szemünkből, hisz hónapok után péntek este véget ér az Éden Hotel. Ennek örömére felidézünk négy pillanatot, amelyek, ha egy életre nem is, de jó időre beleégtek az emlékezetünkbe...

SZTÁRDZSÚSZ

Éden Hotel - A végjáték előtt erre senki sem számított!

Finiséhez ért a TV2 taktikai reality-je, a műsor készítői búcsúzóul pedig még csavartak egy utolsót a történeten, ami teljesen felborította a játékban lévő 2 pár taktikáját.

SZTÁRDZSÚSZ

Berki Krisztián brutálisat villantott - fotó

Most, hogy a finisbe fordult a reality, minden nap igyekszünk topon lenni a történetből, így összeszedtünk 5 kiváló felismerést. Az egyik, hogy Berki Krisztián nem tudja megállítani az idő kegyetlen múlását, még pénzzel sem!

FÜLES

Éden Hotel - Valaki ma mindent elveszít

Célegyenesbe fordult az Éden Hotel. Pénteken eldől a 20 millió forint sorsa. Már csak 3 pár esélyes a paradicsomi győzelemre. Valaki azonban este mindent elveszíthet.

FÜLES

Éden Hotel Bence túltett VV Aurélió helikopterezésén! +18!!!!!

Ha eddig azt gondoltad, hogy VV Aurélio után nem lehet új a nap alatt, hát tévedtél. Éden Bence ugyanis megmutatta hogyan kell helikopterezni egy evezőlapáttal. Figyelem, csak erős idegzetűeknek!

LELKIZŐ

Berki elsírta magát. Bőgött, mint egy gyerek...

Bevallja, hogy a nők csak időtöltésre, ágytornára kellettek, de állítja, hogy vannak emberi érzései. Legutóbb is elsírta magát. Meg állítólag vágyik már az igaz szerelemre.

SHOWBIZ

Nem kerülhet adásba Éden Nóri

A TV2 nem szerkesztette adásba azt az Aktív interjút, amikor a lány sírva beszélt arról, hogy lakótársa szexre akart kényszeríteni az Éden Hotelben. A Bors szerint Nóra vélhetően az erőszakos incidens miatt esett ki a játékból.

SHOWBIZ

Berki Krisztián: "Nem ismerem a szerelmet!"

Berki Krisztiánnak úgy sikerült megőriznie titokzatosságát, hogy közben mindent megmutatott magából a kamerák előtt. Találgathatunk, hogy ki is ő valójában, de erre csak az adhatná meg a választ, akinek sikerül benne felszítani a tüzet.

LELKIZŐ

Éden Hotel - Dráma! Férfikönnyek záporoztak a ceremónián

Szem nem maradt szárazon az Éden Hotel kedd esti adásában.