dimitrisz avramopulosz

7 találat
HARCÉL

Brüsszel nem áll le a migránsimporttal

Úgy tűnik, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti vezetése nem áll le, még áterőltetné a migránsok elosztását - hangsúlyozta Nacsa Lőrinc keddi sajtótájékoztatóján.

HARCÉL

Szijjártó: A migrációt legálissá akarják minősíteni

A bevándorlás jelentette kockázatot tovább súlyosbítja az Európai Bizottságnak a migrációs folyamatok serkentését célzó hozzáállása és erőteljes nyomása - jelentette ki Szijjártó Péter az EU-tagországok külügyminisztereinek hétfői luxembourgi tanácskozásá

HARCÉL

Hazugság, hogy elmúlt a migránsválság

Az Alapjogokért Központ elemzője szerint a szőnyeg alá akarja seperni a migráció problémáját Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság (EB) migrációs politikáért és uniós belügyekért felelős biztosa.

HARCÉL

Badarságokat állít az Európai Bizottság

A Fidesz parlamenti frakciószóvivője szerint "gazdasági bevándorlók milliói előtt akarja kitárni a kapukat Brüsszel". Halász János szombati debreceni sajtótájékoztatóján Brüsszel tervei közül a legveszélyesebbnek a gazdasági bevándorlók kérdését ítélte.

HARCÉL

Milliárdokat költ migránskártyákra Soros György

Tagadni próbálják, de létezik és az európai polgárok adójából tartják fenn azt a segélyprogramot, amelynek keretében névtelen bankkártyákat osztanak ki az ENSZ égisze alatt Soros György támogatását is élvező civil szervezetek munkatársai az Európába érkez

HARCÉL

Szijjártó Péter isztambuli csatája

Szijjártó Péter és Soros György emberének csatáját hozta a Budapest Folyamat isztambuli tárgyalása - mondta el Menczer Tamás külügyi államtitkár szerdán Isztambulban, a Budapest Folyamat 6. miniszteri ülésének szünetében az MTI kérdésére válaszolva.

Szorul a migránsprés: Magyarország célkeresztben

Brüsszel meg akarja győzni a magyar vezetést a migránsok tagállamok közötti szétosztásának szükségességéről. Közeledik az erre adott júniusi határidő.