családvédelem

11 találat
INSIDER

Szentkirályi Alexandra: nem hagyjuk, hogy a szankciók tönkretegyék a családokat

Jelentősen nőtt a foglalkoztatottak száma.

POLITIK

Újabb támogatások a gyerekes családoknak, nyugdíjasoknak és a fiataloknak

A családok, a fiatalok és az ország kiszámítható jövőjéért a kormány már dolgozik a következő család- és gazdaságvédelmi akcióterven.

INSIDER

Már online is igényelhető a babaváró hitel

Felgyorsul az ügyintézés, mert már nem kell órákat tölteni a bankban a babaváró hitel igénylésekor! Már online is lehet kérni, és utána a bankban már csak adatokat kell egyeztetni hozzá, így rengeteg időt meg lehet spórolni.

POLITIK

Orbán Viktor: Röszkéből egy is elég volt

A miniszterelnök pénteki rádiós nyilatkozatában a sikeres családvédelmi akcióterv folytatásáról, a gazdaságvédelmi lépések szükségességéről, az önkormányzati választások eredményéről és a Törökország indította katonai akció hátteréről is beszélt.

INSIDER

Már 15 ezernél többen igényeltek családvédelmi támogatást

Már 15 ezernél többen igényelték a családvédelmi akcióterv valamelyik támogatását - ismertette az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára az M1 aktuális csatornán.

INSIDER

Sok százezer családnak javul a helyzete

Magyarország erősödését mutatja, hogy július 1-jével elindult a családvédelmi akcióterv és a parlament döntése nyomán további adócsökkentések is várhatók - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kedden Budapesten újságíróknak.

RIPOSTER

Ennek sokan fognak örülni: Jön az újabb adócsökkentés

Hende Csaba az adócsökkentés költségvetésének nevezte a 2020-a büdzsét, amelyben 500 milliárd forint adócsökkentést tervez a kormány.

INSIDER

Németh Szilárd: Biztonságunkra minden eddiginél több pénz jut 2020-ban

A 2020-as költségvetés fókuszában a családvédelmi akcióterv áll, ezért is hívják a "gyermeket nevelő magyar családok költségvetésének". A jövő évi büdzsé jelentős gazdaságvédelmi akciótervet is tartalmaz, hogy minden eshetőségre felkészülve megőrizzék a m

RIPOSTER

Európa tabuként kezeli a családtámogatást

A kormány a családvédelmi akciótervvel azt üzeni, hogy a gyereknevelés érték - vélekedtek a Századvég Alapítvány csütörtöki budapesti konferenciája kerekasztal-beszélgetésének résztvevői.

INSIDER

Itt vannak a részletek Orbán Viktor kihelyezett frakcióülésen elmondott beszédéből

A következő hetek legfontosabb feladata a családvédelmi akcióterv jogszabályokba foglalása - mondta Orbán Viktor a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén.

RIPOSTER

Gulyás Gergely: A családvédelmi akciótervről Orbán Viktor vasárnap tájékoztat

A 2010 óta elért gazdasági teljesítmény teszi lehetővé, hogy a költségvetés a családtámogatások területén egyre nagyobb feladatot vállaljon, és egyre több adórendszerbeli kedvezményt kapjanak azok, akik dolgoznak és gyermeket is nevelnek.