FÜLES

Ti­tok­za­tos férfi­vel bu­li­zott a Szi­ge­ten Zi­mány Linda!

A csi­nos ügy­véd­je­lölt csü­tör­tö­kön egy ba­ráti tár­sa­ság­gal lá­to­ga­tott ki a Szi­get Fesz­ti­válra, ahol na­gyon jól érezte magát.

Barátaival látogatott ki a Sziget Fesztiválra Zimány Linda. A modellből lett ügyvédjelölt az ítélkezési szünetnek köszönhetően mostanában korábban szabadul a munkahelyéről, ezért semmiképpen nem szerette volna kihagyni a csütörtöki Wiz Khalifa koncertet. 

Fotó: Sulyok László

Linda a %RIPOST-nak elárulta, a rapper zenéje sokkal közelebb áll az ízléséhez, mint az előző napon fellépő Pink stílusa. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Pinket kihagytam, mert őt annyira nem kedvelem. A Wiz Khalifa koncert viszont elképesztően jó volt, beváltotta a reményeimet. Korábban már láttam őt a VOLT Fesztiválon is, és most sem csalódtam benne. Az ítélkezési szünetnek köszönhetően több időm van, ezért szombaton ismét kilátogatok a baráti társaságommal" - mondta el Linda.

Lindát egy titokzatos férfi társaságában kapták lencsevégre, akivel puszival üdvözölték egymást, majd jó ideig beszélgettek egymással.

A GALÉRIÁÉRT KATTINTS A KÉPRE!
A GALÉRIÁÉRT KATTINTS A KÉPRE!
Fotó: Sulyok László

Bár a fotók félreérthetőek lehetnek, szó sincs arról, hogy Linda szíve újra foglalt lenne. A férfi valóban csak egy jó barátja a modellnek, akivel a boldog találkozás örömére kellemesen elbeszélgettek.