SZTÁRDZSÚSZ

Durva fotó: Infúzióra kötötték Zimány Lindát

A csinos ügyvéd nem bízza a véletlenre, ha az egészségéről van szó.
  • Szerző: Ripost

Zimány Linda nemrég a %%-nak elárulta, súlyos pajzsmirigy betegségben szenved, nagy valószínűség szerint élete végéig gyógyszert kell szednie.

A minap pedig kiderült, hogy néha infúziós kezelést is kap, hogy az inzulindiétája mellett, legyen elég ereje.

”Bekötötték nekem ezt a csodainfúziót amivel feltöltik az inzulinrezisztens és pajzsmirigy diétámhoz a szervezetemet. Az átlátszó palack mellett, van egy fekete is, amiben olyan anyagok vannak  amik fokozzák a zsírégetést. Így biztos, hogy bírni fogom az edzéseket és nem leszek fáradékony sem” – árulta el Linda, aki kezdetekben erős rosszullétektől szenvedett, ezért is fordult orvoshoz.

”Amikor Amerikában éltem, már akkor volt problémám a pajzsmirigyemmel, de az elmúlt hét év alatt rosszabbodott a helyzet. Kiderült, hogy alulműködik, és inzulinrezisztenciám is van, ami már az egyes típusú diabétesz előszobája is lehet. A fáradékonyság, a száraz bőr, a diéta ellenére fogyás-hízás, a töredezett haj, illetve körmök mind a pajzsmirigybetegségre utalhatnak. Nálam a fáradékonyság volt jellemző, illetve komoly hányingerrel küszködtem minden étkezés előtt és után. Az orvosom hasnyálmirigy-serkentőt és pajzsmirigyserkentő gyógyszert írt fel, ami mellett egy személyre szabott inzulindiétát követek”

– árulta el a csinos ügyvéd.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?