FÜLES

Sú­lyos dön­tést ho­zott a bí­ró­ság Zámbó Krisz­tián ügyé­ben

Jimmy fia feb­ruár 11-én ült it­ta­san a volán mögé, a cse­peli rend­őrök per­sze azon­nal el­kap­ták. Most fog­hatja a fejét...
  • Szerző: Doris

Egy év, négy hónapra búcsút mondhat jogosítványának Zámbó Krisztián, aki február 11-én ült bódult állapotban volán mögé néhány barátjával. A csepeli rendőrök azonnal lekapcsolták, az esetről akkor a is részletesen beszámolt.

Fotó: Szabolcs László

A zsaruknak az tűnt fel, hogy az autó áthajtott a piroson, majd kacsázva folytatta útját a sávban. Kész csoda, hogy nem történt baleset! Bár Jimmy fia nem volt részeg, az intézkedő rendőröknek azonnal bevallotta, hogy fogyasztott alkoholt, amit a rendőrkapitányságon elvégzett vérvétel igazolt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Édes Élet sztárjának hétfő délelőtt a csepeli bíróságon kellett felelnie tettéért, a tárgyaláson a Bors munkatársa is jelen volt. Bár a lap szerint Krisztián megpróbálta elviccelni a dolgot, a testület egyáltalán nem értékelte humorát.

Csak akkor engedem, hogy lefotózzanak itt a teremben, ha megígéri a bírónő, hogy enyhe lesz az ítélet

- poénkodott, majd később beismerő vallomást tett.

"Veszekedtünk a barátnőmmel aznap, ezért hazamentem, és ittam egy-két whiskyt. Alváshoz készültem, de felhívott egy haverom, hogy szülinapja van, végül belementem, hogy iszom velük egyet. Elfogyott otthon az ital, ezért ültünk kocsiba, hogy lemenjünk a kútra még egy üvegért. Rossz ötlet volt. Soha nem csináltam ilyet, és azt hiszem, épp elég lecke ez most"

- magyarázta az énekes, aki teljesen elsápadt, amikor meghallotta az ítéletet.

Eközben a címlapon

A bíróság döntésének értelmében ugyanis 16 hónapra ugrott a jogsija, ráadásul 350 000 forintos bírsággal is sújtották.

Ez azonban még nem minden, hiszen az ügyésznő a tárgyalás végén fellebbezett és közölte, hogy kevesli az 1 év, 4 hónapot, valamint a pénzbüntetés mértékét is. Az ügynek tehát még közel sincs vége!