SZTÁRDZSÚSZ

Hatalmas fordulat: Megszólalt Weisz Fanni első vőlegénye

Lassan két éve tart a háború Weisz Fanni és anyja, Léránt Ágnes között.
  • Szerző: Ripost

Újabb bizonyíték került elő, ami azt erősíti, hogy Léránt Ágnes régóta zaklatja a lányát és azt akarja, hogy ő irányítsa az életét.

Weisz Fanni anyukája nem áll le: jelenleg minden erejével azon van, hogy bebizonyítsa, hogy a veje, Hajmásy Péter kihasználja a lányát. Legutóbb már Fanni egykori barátnőjét is tévéstúdióba citálta, aki azt állította, egyszer látta, amikor Péter megütötte Fannit. Mint kiderült, ilyen sosem történt... Mindenki a másikra mutogat, vagdalkozik, de a birtokába került exkluzív információk alapján a történet újabb fordulatot vehet.

Kiderült, ugyanis, hogy az asszony nem először avatkozik bele a lánya magánéletébe. Fannit 7 évvel ezelőtt eljegyezte a Dirty Slippers zenekar frontembere, Lobó-Szalóky Lázár, de a mama már akkor is a szerelmesek közé állt. A siket modell akkor még túl fiatal volt, ahhoz, hogy kiálljon magéért.

"Lázár legjobb barátjaként nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy ugyanaz történik a sajtóban, mint 7 évvel ezelőtt, amikor Fanni és Lázár jegyben jártak”

– kezdte Turák László, a pár régi jó barátja, aki további részleteket osztott meg a Dirty Slippers zenekar frontembere és Weisz Fanni korábbi kapcsolatáról.

 "Akkoriban több alkalommal találkoztam Fannival is, és láttam, mennyire imádták egymást. Kecskeméten is együtt voltunk a siketek világnapján, aztán egy hónapra rá váratlanul szakítottak. Annak ellenére, hogy épp össze akartak költözni, közösen tervezték a jövőt

- magyarázta László, aki szerint Fanni anyukája félt attól, hogy magára marad, és a továbbiakban a fiatalok együtt szeretnének pénzt keresni, karriert építeni. 

Ha érdekel, hogy mit tett akkoriban Weisz Fanni anyukája, megtudhatod a %% napilapból.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?