BOZÓT

Vona em­be­rei rá­tá­mad­tak Lend­vai Il­di­kóra: Zsi­dózó, pisz­kos lábú acsar­ko­dók

Ólál­kodó, "hul­la­rabló" sa­kál­ként írta le a szo­ci­a­lista Lend­vai Il­dikó az MSZP körül pró­bál­kozó Vona Gá­bort... Vér­sza­got érző ra­ga­do­zók­ról be­szél szen­ve­dé­lye­sen... Nem kel­lett so­káig vár­nia, rá­tá­mad­tak Vona em­be­rei... A po­li­ti­kusnő ke­mé­nyen vissza­vá­gott a "zsi­dózó", "pisz­kos lábú acsar­ko­dók­nak"...
  • Szerző: RIPOST

A szocialista politikusnő szenvedélyes felkiáltással kezdte:

"Aki nem akarja, hogy hullarablók ólálkodjanak körülötte, az keljen fel, és mutassa meg, hogy él. Az MSZP körül most a Jobbik settenkedik, és lesi, mit szerezhet. Vona Gábor levelet írt "baloldali honfitársainak", és egyedüli kormányváltó erőként bemutatkozva a szavazatukat kéri, újrajátszva a róka és a holló meséjét."

Mézes-mázas Vona-duma

Mint ismeretes a Jobbik elnöke a hétvégén levelet írt a szocialista párt politikusainak és választóinak, mézes-mázas érveléssel felajánlva az együttműködést, a jobbikosok által nemrég még annyira megvetett piros szekfűs párttal.

Mi tagadás kemény választ kapott. A szocialisták kétség kívül legkarakteresebb politikusnője jól odavágott.

Mérgező szósznak, mocskos szennyesnek nevezi Vona ravaszkodását. Fejére olvassa, hogy nemrég még "buzizott, cigányozott, zsidólistázott", most meg a szocialistákkal akarna szövetkezni?

Vérszagot szimatolnak...

Lendvai Ildikó szavaiból kiolvasható, hogy politikai öngyilkosságot, a szocialistákra leselkedő végveszélyt lát Vona Gábor ravaszkodásában...

Nem felejti el a fejére olvasni, hogy a Jobbikban még ma is Vona elnökhelyettese és  jobbikos parlamenti képviselő a Duna-parti áldozatok emlékművét leköpő Kulcsár Gergely.

Lendvai így fejezi be a Facebook bejegyzést:

Eközben a címlapon
"Ébresztő, MSZP! Itt is fáj, ott is fáj, de mozdulnunk kell, mert itt keringenek a keselyűk, és a sakálok már szimatolnák a vérszagot..."

Rátámadtak a jobbikosok

Nem váratott sokáig magára  Vona Gábor válasza.

Lendvai Ildikóra, a Facebook megjegyzés után nyomban rátámadtak, ahogy ő maga fogalmazott, a "jobbikos trollok".

Ezt válaszolta nekik:

"Szeretettel üdvözöljük az oldalon kedves jobbikos troll vendégeinket. Mivel most először jár itt nálunk egyszerre több tucat, talán ismertetném a házi szokásokat. Belépés előtt lábat törlünk, nem acsarkodunk, nem sértegetjük a többieket, akik nem hívatlanul jöttek, megpróbálunk vitatkozni, nem a megbízóinkat ismételgetjük, hanem valami sajátot produkálunk, kerüljük a csúnya szavakat és gondolatokat, nem zsidózunk (a "libsizés" zsidózás, a két világháború közti fajvédőktől származik), nem kívánjuk senki halálát. Elsőre kicsit nehéz, de tanulható..."
Szép kis együttműködés lenne...
Szép kis együttműködés lenne...