SIKK

Vissza­tér a retró stí­lus: Idén ismét vib­rál­nak a nők

Nya­ra­lásra fel! Iz­gal­mas szí­nek, régi és új fa­zo­nok a für­dő­ruha tren­dek kö­zött. Ilyen az idei retró vá­lo­ga­tás. Esz­mé­let­len szexi vi­se­le­tek a stran­do­kon, me­rész meg­je­le­nés­sel hó­dí­ta­nak a nők.

A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik nagy trendje tért vissza a nyár elején. Ismét rikító, vibráló színekben feszítenek a nők. Elég, ha csak kimegyünk a strandra és máris szembe jön velünk a retró életérzés. Az idei divat újra felmelegítette a neon bikinikirányzatát, sőt, a régi fazonokhoz is ragaszkodtak a tervezők. Ismét megjelentek a merészen felvágott, brazil fazonú fürdőbugyik, a falatnyi, háromszög bikinifelsők és a hosszú rojtok is. A sztárok és divatbloggerek sorra kapnak rá a rikító színekben pompázó fürdőruhákra, melyek az itthon elérhető fürdőruhamárkák kínálatába is beszivárognak, így már bárki megveheti ezeket.

1. Egyik nagy visszatérő darab a rojtos bikini, nem csak színével hívja fel a figyelmet magára, hanem különlegesen nőies alakot ad, vékony és gömbölyű alkatú hölgyek számára is.

EZT OLVASTAD MÁR?

2. Neon színű „Baywatch” stílus is felbukkant a divatban, a popsit és a melleket is hangsúlyozza, valódi férfivadító az egyrészes fürdőruhák között.

3. Nem marad ki a trendekből a háromszög fazonú felső sem, az apró kötős alsóval, érdemes mielőbb lebarnulni ehhez az igazán szexi bikinihez.

4. 2019-esév egyik berobbanó fazonú fürdőruhája is csábítóan hat retró színben.

5. Divat, ha a bikinifelső és a bugyi nem egy színben pompázik, de fontos, hogy a két rész össze legyen hangolva. Őrjítő egy falatnyi kötős bugyi és a pánt nélküli felső kombinációja.

Eközben a címlapon